• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.12.2019

08:12

SA VRATA POKOJNIKA IZ POŽEGE NESTAO LANAC OD 600 EVRA! Porodica ubrzo otkrila ŠOKANTNU PRIČU

Vesti

SA VRATA POKOJNIKA IZ POŽEGE NESTAO LANAC OD 600 EVRA! Porodica ubrzo otkrila ŠOKANTNU PRIČU

Podeli vest

Radnik jednog pogrebnog preduzeća iz Požege našao se na optuženičkoj klupi zbog krađe.

Naime, osnovno javno tužilaštvo u Požegi podiglo je otpužnicu protiv P. S. zbog sumnje sa tela jednog pokojnika ukrao zlatan lanac.

U strahovitoj saobraćajnoj nesreći koja se na zaobilaznici oko Požege dogodila 29. novembra u popodnevnim satima poginuo je ovdašnji preduzetnik N. Č. čiji automobil je udario u jedan nadvožnjak. Njegovo beživotno telo iz smrksanog vozila izvukli su vatrogasci, posle čega je pogrebno preduzeće prevezlo pokojnika do bolničke kapele gde je izvršena odbukcija.

Preuzevši telo iz bolnice porodica N. Č. primetila da na njemu nedostaje skupoceni zlatni lanac, vredan oko 600 evra.

Nestanak nakita je prijavljen požeškoj policiji, a sumnja je pala na pogrebnika P. S. koji je preuzeo telo na mestu nesreće i prevezao ga do kapele. Ispostavilo se da je on negde na toj ruti skinuo sa vrata nesrećnog čoveka zlatni lanac.

Kada mu je policija zakucala na vrata P. S. je predao ukradeni lanac i priznao krađu.

Protiv P. S. je određen pritvor iz koga je pušen da se brani sa slobode. Optužnica ga tereti za tešku krađu na drzak način za koju je zaprećena zatvorska kazna od jedne do osam godina zatvora.

U porodici N. Č. nisu hteli da govore o ovom slučaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija