• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/blic

25.12.2019

11:42 >> 12:03

FOTKE SA LICA MESTA! ŽANDARMERIJA NA NOGAMA, PODIGNUTI HELIKOPTERI! Oglasio se deda nestale devojčice: Pronađeni novi tragovi!

Vesti

FOTKE SA LICA MESTA! ŽANDARMERIJA NA NOGAMA, PODIGNUTI HELIKOPTERI! Oglasio se deda nestale devojčice: Pronađeni novi tragovi!

Podeli vest

Devojčica Monika Karimanović nestala je pre šest dana, i dalje nema ni traga ni glasa o njoj.

Od 10 časova Niš, naselje Brzi Brod i okolina su na nogama u želji da što pre pronađu nestalu devojčicu. Kako se saznaje, nađen je njen ranac koji je poslat na veštačenje.

Meštani su se danas okupili u Brzom Brodu, te odatle produžili dalje. Akciji se pridružila i Žandarmerija koja će pretraživati ovo područje u koncentričnim krugovima.

Foto: Informer

 

Na terenu se nalaze svi raspoloživi resursi MUP-a. U potrazi se koriste termovizijske kamere, policijski službenici pretražuju teren. Pored pripadnika Žandarmerije, uključene su i Helikopterske jedinice.

PRONAĐEN RANAC U ŠUMI, POLICIJA PROVERAVA DA LI JE MONIKIN! Predmet ODNET NA VEŠTAČENJE, čekaju se rezultati!

Monikin deda Ljubiša Bećirović jedan je od predvodnika potrage za devojčicom u Brzom Brodu. On je pozvao sve Nišlije da se priključe tragačima kako bi njegova unuka što pre bila pronađena.

- Šesti dan Monike nema, niti imamo informaciju gde se nalazi. Apelujem da se Nišlije pridruže žandarmeriji i policiji u potrazi. Treba pretražiti vinograde, vikendice i okolinu - navodi deda kroz suze.

- Ne znamo ništa samo da je i dalje traže. Pozivam sve da pomognu, da se organizujemo da pronađemo dete. Kako je moguće da je pet dana nigde nema - jedva izgovara za "Blic" čovek skrhan bolom.

Monikin drugi deda Miodrag Sulejmanović apeluje na ljude da, ukoliko naiđu na neki trag, jave policiji.

Foto: Informer

 

- Samo želim da se što pre nađe, ništa više - jedva izgovara Monikin deda grcajući u suzama.

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović nestala je 20. decembra oko 7.28 na putu ka školi u naselju Brzi Brod. Devojčica je svega osam minuta ranije izašla iz porodične kuće i krenula istim putem kao i svakog dana sama ka školi.

Nju su poslednji put kamere snimile pred ulaz u naselje Brzi Brod. Devojčici se, po do sada poznatim informacijama, svaki trag gubi na prostoru od svega 100 metara ulice, gde nema kamera, jer se sledeće kamere nalaze u centru ovog naselja i one je nigde nisu snimile. Po svemu ovome zaključeno je da je devojčica najverovatnije oteta i to na potezu od oko 100 metara puta i svega 8 minuta nakon što je izašla iz kuće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija