• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer-M.D.

25.12.2019

12:24

POLICIJA HITNO O NESTANKU DEVOJČICE! On je oteo malu Moniku?! AKO STE GA VIDELI JAVITE SE NA OVAJ BROJ!

Vesti

POLICIJA HITNO O NESTANKU DEVOJČICE! On je oteo malu Moniku?! AKO STE GA VIDELI JAVITE SE NA OVAJ BROJ!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica.

On je poslednji put viđen u okolini Knjaževca.

Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

Podsetimo, na terenu se nalaze svi raspoloživi resursi MUP-a. U potrazi se koriste termovizijske kamere, policijski službenici pretražuju teren. Pored pripadnika Žandarmerije, uključene su i Helikopterske jedinice.

Foto: Informer

Monikin deda Ljubiša Bećirović jedan je od predvodnika potrage za devojčicom u Brzom Brodu. On je pozvao sve Nišlije da se priključe tragačima kako bi njegova unuka što pre bila pronađena.

FOTKE SA LICA MESTA! ŽANDARMERIJA NA NOGAMA, PODIGNUTI HELIKOPTERI! Oglasio se deda nestale devojčice: Pronađeni novi tragovi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 4 godine

Pa ovog pustise zbog silovanja pre nekog vremena, ja sam citao clanak... E Srbijo.

Boban

pre 4 godine

Taj ko mu je smanjio kaznu za 3 godine taj je kriv za ovo, idioti pustili manijaka , i taj vestak koji je procenio da nije dusevno poremecen treba takodje da ide na posmatranje.Institucije ove zemlje pre svega apelacioni sud je glavni krivac zbog ponavljanja zlocina.

bata

pre 4 godine

Jednom manijak uvek manijak....Ja nisam ni za Tijanin zakon, ovakve vrste ljudi treba unistavati, a ne hraniti ih i cuvati u celijama, leciti, itd.....

Izbori 2024

Vesti

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija