• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

31.12.2019

19:21

MALČANSKI BERBERIN SE OD AVGUSTA VODI KAO NESTAO! U martu izašao iz zatvora, u decembru oteo Moniku!

Vesti

MALČANSKI BERBERIN SE OD AVGUSTA VODI KAO NESTAO! U martu izašao iz zatvora, u decembru oteo Moniku!

Podeli vest

Nakon što su mediji nezvanično saznali da se begunac Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin još od letos vodi kao nestalo lice, danas je stigla zvanična potvrda

Direktor policije Vladimir Rebić u današnjem obilasku pripadnika policije i žandarmerije koji tragaju za Ninoslavom Jovanovićem na području između Niša, Svrljiga i Knjaževca kazao je da se Jovanović od početka avgusta vodi kao nestalo lice, a da je policija tek kasnije došla do saznanja da je prebivao na različtim lokacijama.

Podsećamo, on je u martu ove godine odslužio kaznu zatvora od pet meseci zbog polnog uznemiravanja žena na društvenim mrežama. Prethodno je pušten 2018. godine, posle 12 godina zatvora, nakon što je 17. februara 2006. godine osuđen na 15 godina zatvora zbog obljube i protivprirodnog bluda nad jednom i pokušaja istog dela nad drugom maloletnom devojčicom.

NAJNOVIJI DETALJI! Malčanski berberin MESECIMA PRIPREMAO OTMICU! Ovo su dokazi za to!

Kako je javnosti već poznato, Malčanski berberin je višestruki silovatelj povratnik, osumnjičen za otmicu Monike Karimanović (12), koja je pronađena 29. decembra, desetog dana potrage.

Policija i dalje traga za Jovanovićem, a strahuje se da bi mogao probati beg preko bugarske granice.

JEZIVA STRUKTURA LIČNOSTI Psiholog OPISAO PROFIL MALČANSKOG BERBERINA, A JEDNA STVAR JE POSEBNO STRAŠNA

On je 20. decembra na putu do škole oteo devojčicu tražeći od nje pomoć da pronađe upravo školu u kojoj Monika pohađa šesti razred. Devojčica je, kako je sad već otkriveno, pristala, a utom je počela i njena golgota. Danima je bila gladna, žedna, iscrpljena... Pronađena je na krevetu zamračene sobe, mirna, sa jednom rečenicom na usnama: "Nemojte da me bijete". U Međuvremenu, za njom su tragali policija, žandarmerija, brojni dobrovoljci... Roditelji su u kontaktu sa medijima apelovali na sve koji bi je mogli videti i spasiti, da to učine. Konačno su se sreli 10. dana od otmice u Kliničkom centru u Nišu, gde je devojčica zadržana preko noći.

Sve vesti o malčanskom berberinu PROČITAJTE OVDE! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kurto

pre 4 godine

Sad je na redu za shisanje vas urednik.Ali silovanja nece da bude ,sam ce da mu da.

Predrag

pre 4 godine

Stvarno strašno izgleda da se to desilo djevojčici od 12 godina. Međutim treba imati u vidu da se radi o Romkinji koje se udaju u tim godinama. A nesposobna policija je posebna priča. Ministar je svaki dan na medijima i drži nam predavanja kako je policija uspješna. Pa probisvijet je boravio u vikendici a vi ga tražite toliko kao da je onišao na Mars.

pera rogonja

pre 4 godine

Ako malcanskog berberina niko nije video od avgusta i prijavljen je njegon nestanak da li je logicno sta se sve izdesavalo do dana danasnjeg.Kad je Monika slucajno pronadjena on je odmah skocio kroz prozor da mu se ne vidi lice.Sta ako je izvrsio plasticnu operaciju i slobodno se seta pored tolike policije ili ga je neko ubio i igra se sa policijom.Cudno je i to da nije dete silovao sto je sreca ali takvi bosnici bi to uradeli.Kolko god da pozneje mesto ne moze da toliko bude skrivan jer zandarmerija ima ogromno znanje i iskustvo.Nesto tu ne stima???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija