• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

15.01.2020

23:00

MLADIĆ UBIJEN PRED OCEM! Stravičan zločin u Somboru, motiv još nepoznat! Maskirani ubica mu dva puta zario nož u grudi

Vesti

MLADIĆ UBIJEN PRED OCEM! Stravičan zločin u Somboru, motiv još nepoznat! Maskirani ubica mu dva puta zario nož u grudi

Podeli vest

Nepoznati napadač izmasakrirao Marka Đurovića (28), koji je s ocem šetao ulicom. U pitanju je ili greška ili osveta za nešto o čemu Marko nikom nije pričao

Marko Đurović (28) ubijen je preksinoć naočigled svog oca, s kojim je šetao ulicom u centru Sombora! Maskirani napadač je prišao Marku i dva puta mu zario nož u grudi, nakon čega je pobegao!

Motiv stravičnog zločina je još nepoznat, a spekuliše se da je u pitanju ili greška ili možda osveta za neki događaj o kom Marko nikom nije pričao!

Nasumična žrtva?!

Komšije i prijatelji pokojnog mladića su u šoku i svi se pitaju zašto je Marko ubijen.

Dobar

Marko je bio dobar, ljubazan momak koji se nikad nikom nije zamerio. Bio je popularan među devojkama
Markov drug

- On je bio dobar, ljubazan momak, koji se nikad nikom nije zamerio. Bio je popularan među devojkama, zgodan, lep, redovno je išao u teretanu. Ne verujem da ga više nema... Možda se slučajno našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, pa je postao nasumična žrtva nekog ludaka, a možda iza svega ipak postoji neka nama nepoznata priča. Ne znam... - priča Markov šokirani drug.

U Ulici Roze Luksemburg, na periferiji Sombora gde je Marko živeo s porodicom, muk i neverica. Kapija je juče bila otključana, a na vratima se pojavila Markova majka, skrhana od bola. Samo je kratko rekla da joj muž nije kod kuće i da nema snage da priča o tragediji.

Foto: J. Miljuš

Nedaleko od kuće Đurovića sreli smo komšiju koji je bio zadužen za prikupljanje novca namenjenog za pomoć ožalošćenoj porodici.

- Idem od kuće do kuće i svi redom plačemo za Markom. Ovo je ogromna tragedija, ne znam kako će njegovi sve ovo izdržati. Marka dobro znam, bio je divan mladić. Jedno vreme je radio kao konobar na Malti, gde mu je i otac boravio izvesno vreme. Bio je primeran mladić, ne znam zašto bi neko poželeo da ga ubije - priča Đurović kroz suze.

Nesrećni mladić je, inače, izmasakriran u Prvomajskom bulevaru. Sve se dogodilo munjevito, pa Markov otac nije ni stigao da reaguje i zaštiti sina. Smrtno ranjeni Đurović uspeo je da napravi samo nekoliko koraka, do jedne apoteke, gde je hteo da potraži pomoć, ali je tamo preminuo.

Tapkaju u mestu

Prema nezvaničnim saznanjima, istraga ovog zločina za sada tapka u mestu.

Foto: J. Miljuš

- Nemamo nikakvih novih saznanja, osim toga da sigurno nije reč o napadu migranta, kako su neki posumnjali u prvi mah. Napadač je u trenutku zločina progovorio nekoliko reči na čistom srpskom jeziku, ali u interesu istrage ništa više ne mogu da otkrijem - kazao je naš izvor.

Iza ubijenog mladića ostali su, pored roditelja, i brat, koji radi u inostranstvu, kao i sestra, koja je udata za jednog policijskog inspektora i živi u Somboru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija