• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

17.01.2020

14:59

TUGA! Preminuo radnik povređen u eksploziji u Ivanjici!

Vesti

TUGA! Preminuo radnik povređen u eksploziji u Ivanjici!

Podeli vest

Radnik Zavoda za rehabilitaciju u Ivanjici M. Đ. (44), koji je juče teško povređen u eksploziji cisterne sa mazutom, preminuo je u Urgentnom centru u Beogadu

Prvo je bio primljen u užičku bolnicu u stanju duboke kume, a onda hitno prebačen za Beograd. Lekari su se satima borili za njegov život, ali neuspešno, javlja RINA.

SNAŽNA EKSPLOZIJA U IVANJICI! Zatresao se ceo grad, radnik sa teškim povredama hitno prebačen u užičku bolnicu! (FOTO)

M. Đ. iza sebe je ostavio ženu i dvoje maloletne dece.

On je bio jedini povređeni u eksploziji koja se desila u Ivanjici u četvrtak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija