• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

21.01.2020

21:27

UBISTVO ŠKALJARACA U ATINI OSVETA ZA LIKVIDACIJU U BEOGRADU?! Jedan detalj otkriva sve! Da li je ovo MOTIV DVE BRUTALNE EGZEKUCIJE?

Vesti

UBISTVO ŠKALJARACA U ATINI OSVETA ZA LIKVIDACIJU U BEOGRADU?! Jedan detalj otkriva sve! Da li je ovo MOTIV DVE BRUTALNE EGZEKUCIJE?

Podeli vest

Istražitelji sumnjaju da su Igor Dedović i Stevan Stamatović ubijeni pred ženama i decom zato što je samo dve večeri ranije na gotovo identičan način na Bežanijskoj kosi izrešetan Kotoranin Marko Vuković, kum vođe kavačkog klana

Vođa škaljarskog klana Igor Dedović (43) i jedan od njegovih najbližih saradnika Stevan Stamatović (43) likvidirani su u restoranu u Atini naočigled svoje maloletne dece i supruga, u znak odmazde za ubistvo Marka Vukovića (41), koji je kum vođe suparničkog kavačkog klana Radoja Zvicera, sumnjaju istražitelji.

Foto: printscreen youtube

Vuković je, podsetimo, ubijen u petak ispred škole na Bežanijskoj kosi u Beogradu, dok mu je na zadnjem sedištu BMW sedelo troje dece. Po istom scenariju, pred decom i u identično vreme, u 18.30, ubijeni su i Dedović i Stamatović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Vuković nije bio pripadnik kriminalne grupe, ali je još iz detinjstva bio blizak s vođom kavačkog klana. Navodno, bili su u kumovskim odnosima - otkrio je izvor Kurira.

Vuković ubijen pred decom, na isti način likvidirali i škaljarce

(VIDEO) POJAVIO SE LAŽNI SNIMAK UBISTVA ŠKALJARACA U ATINI! Internetom kruži video, ali NE NASEDAJTE!

Prema njegovim rečima, sumnja se da su „kavčani“ pratili Dedovićevu i Stamatovićevu suprugu do Atine, ali da su doneli odluku da se likvidacija desi baš kobne večeri, u prisustvu porodica, pošto je u Beogradu pred decom ubijen Vuković.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Supruge su s decom u posetu Dedoviću i Stamatoviću u Atinu došle 25. decembra 2019, od kada su, kako se sumnja, ubice pratile svaki njihov korak i vrebale pogodan trenutak. Međutim, posle brutalnog ubistva Zvicerovog kuma, veruje se da su odlučili da škaljarcima vrate na isti način - dodaje sagovornik upućen u istragu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17