• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink.rs

29.01.2020

08:23

POČELO HAPŠENJE SA JURIĆEVOG SPISKA! ON JE PRVI: Ovo je samo početak, idemo dalje!

Vesti

POČELO HAPŠENJE SA JURIĆEVOG SPISKA! ON JE PRVI: Ovo je samo početak, idemo dalje!

Podeli vest

Šokantnu informaciju o hapšenju dizajnera i fotografa Srđana Švelja zbog povezanosti sa pedofilijom potvrdio je i Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koji je nedavno saopštio da je pet poznatih osoba iz Beograda, Novog Sada i Subotice imalo seksualne odnose sa decom, ali nije hteo da saopšti njihova imena

- Da sam vam dao imena onda kada ste to tražili i očekivali od mene večeras ne bismo imali prvog uhapšenog pedofila. I to je samo početak. Idemo dalje. Večeras je uhapšen modni kreator S. Š. zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa maloletnicima. Ovo je samo početak naše borbe protiv pedofilije u Srbiji - naveo je Jurić na svom Fejsbuk profilu.

 

 

Podsetimo da je Jurić nedavno otkrio da su pet moćnika, među kojima su političari, biznismeni i modni kreatori, zapravo pedofili i da za to postoje čvrsti dokazi. Jedan od ljudi sa tog spiska očigledno je i večeras uhapšeni Srđan Šveljo.

Ko su ostali sa spiska, ostaje da se vidimo.

Podsećamo da je Šveljo večeras uhapšen u Novom Sadu zbog sumnje da je prethodnih meseci zlostavljao maloletnike koji su dolazili kod njega kao modeli.

DROGIRAO MALOLETNIKE I SE*SUALNO IH ISKORIŠĆAVAO?! Uhapšen dizajner i fotograf u Novom Sadu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

СТОП ПЕДОФИЛИЈИ...!! Тражимо ЈОШ строжије казне за педофиле свих "боја" и занимања...

Žigolo

pre 4 godine

To je prvi, ajde sad idemo dalje, da vidimo ko su političari i biznismeni ...

SS

pre 4 godine

Pedofila se treba rešiti po svaku cenu,ali država treba da zabrani takve poslove gde se pojavljuju deca jer im tu nije mesto,iako su pojedi roditelji uporni i šalju decu na takve promocije kako bi ulazila u ta "elitna drušrva"sa lakim zaradama,provodima,i ko zna čime još.Država treba da zabrani sve te džet set aktivnosti dece i da spusti iskompleksirane roditelje na zemlju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija