• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

03.02.2020

08:11

SIN ZVEZDE ZADRUGE UPUCAN U CENTRU BEOGRADA! Kada je došla policija, REKAO JE SAMO JEDNU REČENICU

Vesti

SIN ZVEZDE ZADRUGE UPUCAN U CENTRU BEOGRADA! Kada je došla policija, REKAO JE SAMO JEDNU REČENICU

Podeli vest

Nikola Perović (36), sin učesnice rijalitija Suzane Perović, upucan je juče ujutru u blizini svog stana na beogradskoj opštini Vračar.

Napadač je Perovića čekao ispred zgrade, a nakon kraće svađe ispalio mu je hitac u butinu. Ranjenog Nikolu je otac Vladimir Perović, poznati estradni menadžer, hitno kolima prevezao u Urgentni centar.

Ranjen u butinu

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Nikola Perović je ranjen oko sedam sati ujutru na uglu ulica Maksima Gorkog i Gospodara Vučića u Beogradu.
- Perovića je napadač sakriven čekao u blizini zgrade u kojoj mladić živi. Prema prvim informacijama, njih dvojica su se posvađali, nakon čega je pucač ispalio jedan hitac u Perovićevu butinu i pobegao - rekao je on i dodao:
- Nikola je odmah telefonom pozvao svog oca Vladimira, koji ga je "mercedesom" odvezao u Urgentni centar, gde je utvrđeno da Perović ima prostrelnu ranu noge.
Policija je tokom uviđaja pronašla jednu čauru, kao i još nekoliko materijalnih dokaza koji bi trebalo da posluže prilikom istrage.

Foto: Informer/privatna arhiva

 


- Očigledno da pucač nije hteo da ubije Nikolu, jer da je plan bio drugačiji, ne bi mu sigurno pucao u nogu. Verovatnije je da je Peroviću napadač ovim ranjavanjem zapravo poslao nekakvu poruku. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera sa okolnih objekata, koji će biti pažljivo pregledani kako bi se utvrdilo šta se dogodilo.
Dok je policija obavljala uviđaj, inspektori su otišli u Urgentni centar kako bi uzeli izjavu od ranjenog Nikole Perovića. Međutim, on je, kako nezvanično saznajemo, samo rekao: "Čuburci ne sarađuju sa murijom!"

Bogat dosije

Inače, Nikola Perović je u prošlosti već bio u sukobu sa zakonom, a izvesno vreme je proveo i u zatvoru zbog pljačke. Njega je Prvi osnovni sud u Beogradu 13. marta 2013. godine osudio zajedno sa šestoricom saučesnika zbog razbojništva. Peroviću se sudilo i zbog ometanja javnog reda i mira, a on je povodom toga rekao da je bio mlad i nepromišljen.

Foto: Facebook printscreen/nikolaperović

 


- Slavio sam rođendan sa drugarima u Tašmajdanskom parku. Malo smo više popili, bili smo klinci. Policajac je prišao da nas opomene. Onako pijan ja sam mu skinuo šapku sa glave i krenuo da trčim po parku. Taj policajac je pozvao pojačanje i njih deset nas je tada pretuklo i privelo u stanicu. Hteli su da podnesu tužbu za napad na službeno lice, ali je ta tužba pala i samo mi je suđeno za ometanje javnog reda i mira - ispričao je Nikola.
U jednom intervjuu Nikola je nedavno rekao da radi kao teniski trener i da je zaposlen kod oca Vladimira u porodičnoj građevinskoj firmi. 


Suzana: Sve je u redu
Suzana Perović, majka povređenog Nikole Perovića, juče je posle ranjavanja svog sina kratko rekla:
- Hvala na pozivu. Ne bih da komentarišem. Sve je u redu.
Inače, Suzana je u dva navrata bila učesnica rijaliti šoua. Prvo je bila u "Farmi", i to u trenutku dok je Nikola izdržavao kaznu zbog razbojništva, a onda je učestvovala i u drugoj sezoni "Zadruge". Tada je privukla pažnju svojom ljubavnom vezom sa pčelarom iz Kupinova Mikijem Đuričićem, koji je osuđen na godinu dana kućnog zatvora jer joj je lupio šamar.
Nakon što je Đuričić pretukao Suzanu, oglasio se Nikola, koji je zapretio da će prebiti pčelara. Međutim, posle razgovora sa ocem Vladimirom, Nikola je odustao od te namere.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija