• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

06.03.2020

19:44

(FOTO) OVO JE VIKENDICA UŽASA U NOVOM SADU! Poznati doktor je ovde obljubio devojčicu (12), PRIMORAVAO JE DA MU DODIRUJE GENITALIJE!

Vesti

(FOTO) OVO JE VIKENDICA UŽASA U NOVOM SADU! Poznati doktor je ovde obljubio devojčicu (12), PRIMORAVAO JE DA MU DODIRUJE GENITALIJE!

Podeli vest

Kako se sumnja, on je u periodu od 2018. godine do danas u više navrata primoravao A.M.Š. (12) da mu dodiruje genitalije, a on joj je za uzvrat davao novac

U Novom Sadu je, zbog sumnje da je obljubio 12-godišnju devojčicu, uhapšen poznati specijalista sudske medicine Šandor Takač (66). On je uhapšen u naselju Lipov gaj, gde živi.

Foto: Printscreen TV Pink

Prve dokaze da je 12-godišnju devojčicu primoravao na seksualne odnose i za to joj davao novac, policiji je dostavio Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić".Prema nezvaničnim informcijama do kojih je došao Pink.rs, Takač devojčicu poznaje od 2018, kada je imala samo 10 godina.

MILAN UVUKAO DEVOJKU U GARAŽU, PA JE SILOVAO! Jeziv slučaj u Jagodini

Foto: Printscreen TV Pink

U pretresu mesta koje je osumnjičeni doktor koristio za obljubu devojčice, oduzeti su mu telefon, tablet i računar, kako bi policija proverila ima li u njima dokaza krivičnog dela. 

OVO JE PEDOFIL IZ NOVOG SADA! Lekar sudske medicine (66) već je osuđivan zbog NEDOZVOLJENIH POLNIH RADNJI!

Foto: Printscreen TV Pink

Šandor Takač je, kako se sumnja, obljubu nad devojčicom činio u svojoj vikendici na Rubarskom ostrvu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gloski

pre 4 godine

Kakve su im tek kuce kada im ovako izgledaju vikendice

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Kakvi su to roditelji kad im dete koje ima dvanaest godina ide kojekuda bez ikakve kontrole i bez pitanja gde je, kod koga je i zbog čega boravila i ko joj daje novac kojim kupuje ono za šta joj ga oni nisu dali? Da nije Igora Jurića, njegove borbe protiv pedofila i rezultata njegove istrage, devojčica bi i dalje redovno odlazila kod čika-doktora i redovno od njega dobijala novac.

Dragan

pre 4 godine

Poznati specijalista degenerik. Izopačena osoba, iživljava se nad nemoćnom decom. Doživotna robija, pa neka se troši u probijanju tunela i pošumljavanju ogoljene zemlje, čišćenju rečica od mulja i plastike. Da zaradi hranu koju će jesti.

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija