• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

14.03.2020

23:45

ĆERKU MI JE SILOVAO, GASIO JOJ CIGARE PO TELU! Ispovest Nišlije optuženog što je izbo nasilnika: Hteo je sve da nas pobije, dohvatio sam nož...

Vesti

ĆERKU MI JE SILOVAO, GASIO JOJ CIGARE PO TELU! Ispovest Nišlije optuženog što je izbo nasilnika: Hteo je sve da nas pobije, dohvatio sam nož...

Podeli vest

Nasilnik N. R. (24) je pobesneo što ga je moja ćerka prijavila za zversko mučenje. Banuo nam je u kuću, razbio vrata... Sakrio sam ženu i dete, morao sam da ga ubodem nožem, jada se Nišlija Č. N.

Nasilnik mi je silovao ćerku, tukao ju je i gasio cigarete po njoj. Kad smo ga prijavili policiji, pobesneo je i u utorak nam je upao u kuću. Razbio je vrata, sakrio sam ženu i ćerku, mislio sam da će nas sve pobiti... Dok smo se rvali, dohvatio sam nož i ubo ga, nisam imao izbora, priča Č. N. (50) iz niškog sela Trupale.

Prijave obojici

Protiv nesrećnog čoveka podneta je krivična prijava jer je nasilniku N. R. (24) naneo teške povrede nožem. Obesni mladić je na lečenju u niškoj bolnici, sa ubodnom ranom na leđima i posekotinom na vratu, a protiv njega je podneta krivična prijava za silovanje.

Prema rečima Č. N. (50), njegova ćerka je bila u vezi sa N. R. i 6. marta je bila kod njega kući u Donjem Međurovu. Mladić je te večeri umislio da se ona dopisivala sa drugim momkom, pa joj je oteo telefon i zverski se iživljavao nad njom.

- Bila je sva u modricama, imala je opekotine po nosu i stomaku jer joj je gasio cigarete po telu. Ma svašta joj je radio... Kazala mi je da je jedva uspela da pobegne, pošto joj je oduzeo mobilni telefon, pa je iz nekog dragstora pozvala taksi. Prijavili smo ga policiji, a otišli smo i u Zavod za sudsku medicinu da bismo imali i zvaničan dokaz za sve one gadosti što joj je uradio - priča Č. N.

Istraga će utvrditi da li je bila samoodbrana

Porodica zlostavljane devojke je i pod velikim stresom, a devojčin otac Č. N. ističe da je ipak najgore njegovoj ćerki.

- Posle svega, ona više ne sme da izađe iz kuće od straha i šoka. Svi smo zabrinuti, ni meni nije lako... Znam da me čeka sad mučna istraga, možda i suđenje, ali se nadam da će se dokazati da sam ubo tog nasilnika u samoodbrani i da sam samo branio svoju porodicu - navodi očajni otac.

Policija je odmah otišla na adresu nasilnika, ali je on pobegao pre njihovog dolaska.

- Ja sam se u međuvremenu nakratko našao s njim da bi mi vratio ćerkin telefon, nisam tad znao da je pobegao od policajaca. Tad mi je rekao da bi voleo da se pomiri s mojom ćerkom, a ja sam mu odgovorio da od toga nema ništa i da je ostavi na miru! Međutim, on je nastavio da mi proganja dete. Slao joj je poruke, molio ju je da mu oprosti, terao ju je da kaže da su se one večeri, 6. marta, napili i da su se potukli... - opisuje očajni otac.

Urlao i pretio

Č. N. i njegova porodica su spavali kada je N. R. došao pred njihovu kuću.

- Bilo je oko jedan sat iza ponoći kada smo čuli kako lupa na vrata. Vikao je, psovao i pretio... Urlao je: "Izađi, majmune, da te ja spakujem!" Učinilo mi se kao da je neko bio sa njim i da sam čuo zvuk repetiranja pištolja. Moguće je da je taj zvuk imao snimljen u telefonu, pa ga je pustio da nas uplaši, jer se ispostavilo da kod sebe nije imao nikakvo oružje... Ćutao sam, nadao sam se da će se smiriti i otići. Sakrio sam ćerku ispod kreveta, a ženu iza ormara, razmišljao sam, ako ubije mene, ubiće i njih... Onda je razbio balkonska vrata i uleteo u sobu. Počeli smo da se rvemo, dohvatio sam nož i ubo ga, nisam mogao drugačije da ga savladam... Branio sam porodicu - rekao je uznemireni čovek.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nebojša

pre 4 godine

ma samo nek si ti njega izbo.što je nasilno ulazio u kuću.naše zakone su inače pisali kriminalci.

Milan Zemun

pre 4 godine

Ako ovo ne proglase nužnom odbranom i ne oslobode čoveka svake odgovornosti, onda smo mi kao država u velikom problemu. Čovek je branio porodicu u sopstvenoj kući u koju je provalio nasilnik, pa šta je trebalo da uradi. Šta je nasilnik mislio, da je nečija ćerka njegovo vlasništvo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija