• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2020

22:02

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! UHAPŠEN ZBOG ŠIRENJA LAŽI O NESTAŠICI GORIVA!

Vesti

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! UHAPŠEN ZBOG ŠIRENJA LAŽI O NESTAŠICI GORIVA!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su P. D. (1989) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nered

Sumnja se da je on, putem jedne vajber grupe, širio lažne informacije da pumpe neće prodavati gorivo fizičkim licima, kao i da će od sutra biti dozvoljen izlazak samo do prodavnice.

Osumnjčenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu
prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rodoljub

pre 4 godine

Strpajte ga 5 godina u zatvor da nauci da u zemlji Srbiji vlada zakon i red. Nase izvrsne vlasti rade exelentan posao. Nasa vlada na celu sa Presednicom vlade gosp. Brnabic kao i naseg najboljeg presednika svih vremena/vekova gosp. Aleksandra Vucica. Borci za Srbiju i srpski narod.

Wiki

pre 4 godine

Mali Sinisa mazne 100.000.00 0 dolara sa Zivkovicem i Vlahovicem .. i nikom nista .. NIJE LAZ .. pitajte radnike Lukoil-Srbija Ad ...

Rajko

pre 4 godine

"uhapsili su P. D. (1989) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nered". Neki su izazivali vece panike i nerede sa motornim testerama i nikad nisu hapseni niti im je sudjeno.

Penzioner

pre 4 godine

Po kratkom postupku mu presuditi 5 godina zatvora SA TEŠKIM RADOM a ne da se izležava pred TV, za primer i nauk svakome ko i pomisli da za vreme vanrednog stanja širi paniku. Naravno, podrazumeva se da pravo iz sudnice bude maricom sproveden na izdržavanje.

milankukic

pre 4 godine

kao i predhodni ja sam za kaznu zatvora ali 10 godina bez oprostaja iliti smanjenja kazne jer ce i dalje huškaci da prave frku

Perica

pre 4 godine

Nema tu razgovora u vanrednoj situaciji odmah na preki sud ,to je ministarstvo pravde trebalo odmah da uvede.Kakva je to vanredna situacija a nema vanrednih sudova

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija