• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

25.03.2020

11:57

ŽENI USRED NOVOG SADA OTEO TORBICU SA 25.000 EVRA! Tipovao je zajedno sa ortakom, pa se upustio u drsku pljačku, SAD ĆE ZAJEDNO IZA REŠETAKA!

Vesti

ŽENI USRED NOVOG SADA OTEO TORBICU SA 25.000 EVRA! Tipovao je zajedno sa ortakom, pa se upustio u drsku pljačku, SAD ĆE ZAJEDNO IZA REŠETAKA!

Podeli vest

Novosadska policija je uhapsila N. S. (24) i G. V. (33), koji su od jedne žene oteli torbicu u kojoj je bilo 25.000 evra!

Žena, staru 32 godine, napadnuta je na ulici u Novom Sadu 16. marta, a N.S. je napre udario, a zatim joj oteo torbicu sa novcem. 

- G. V. se tereti da je dojavio N. S. vreme i lokaciju na kojoj će se oštećena nalaziti sa novcem. Pretresom stanova osumnjičenih, policija je pronašla deo novca iz ovog krivičnog dela. Određeno im je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu - navode u novosadskoj policiji.

Protiv dvadesetčetvorogodišnjeg Novosađanina, za koga se sumnja da je pomagao u izvršenju krivičnog dela, biće podneta krivična prijava.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija