• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

04.04.2020

17:15

UHAPŠEN I MILE KITIĆ! JOŠ JEDAN PEVAČ bahato kršio zakon zabrane kretanja!

Vesti

UHAPŠEN I MILE KITIĆ! JOŠ JEDAN PEVAČ bahato kršio zakon zabrane kretanja!

Podeli vest

Još jedan estradnjak odgovaraće za svoje nesavesno ponašanje u doba vanredne situacije!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dvadeset osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

INFORMER SAZNAJE! UHAPŠEN PEVAČ MITAR MIRIĆ I POZNATI ADVOKAT! Uhvaćeni u hotelu!

Među njima su bili i pevač Radiša Trajković Đani, kao i njegova supruga, sin i njegova devojka. Sa njima u društvu bio je i Mitar Mirić.

Kako mediji prenose, sudbinu svojih kolega juče je podelio i poznati folker Mile Kitić (68).

- Mile Kitić je u vreme policijskog časa bio u poznatom restoranu, pa su organi reda morali da intervenišu u skladu sa zakonom. Pevač spada u rizičnu grupu grupu građana, s obzirom da ima 68 godina, a ovim postupkom je strogo prekršio sva pravila. Estradnjaci ne shvataju da nisu izuzeti iz ove situacije, već jednako moraju odgovarati kao i ostali normalan svet - otkriva izvor za portal Alo.rs.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dmitar

pre 4 godine

Ovde netreba gledati ime i prezime i zanimanje svima jednako po zasluzi od novčane do zatvorske kazne pa neka tamu u KP domu prave žurke. Ali ipak smo mi Srbija i većinu će prijateljske veze za lovu izvući iz ove situacije.

dusan

pre 4 godine

Dokle ce te umisljene seljacine da izigravaju neke zvezde, a vlast da im gleda kroz prste

Mamlaz Mile

pre 4 godine

Eh Mile,uhvatićeš sada u zatvor nekog za tvoje prezime.

Pravedan

pre 4 godine

Drzava ce pokazati dali je pravna zaista prema svima ako ove naduvane javne licnosti zaista zatvori i debelo osudi kako u zatvor tako i po dzepu pa nek izvole.

Bora

pre 4 godine

Izgleda da zakon nije za sve isto ,,kako covek koj je uhvacen danju u Silajncu, osudjen na tri godine a ova poznata licnost na samo 3 meseca , Pravda ,nij ista za sve ,,

Penzioner

pre 4 godine

Pa ce da ga kazne kao Djanija sa tri meseca kucnog pritvora! Pa svi penzioneri su tri meseca u pritvoru, kakva im je to kazns, sram vas bilo!!!

nemanjic

pre 4 godine

Sve te "pevace i pevacice" vratiti na selo, odakle su dosli. Hitno!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija