• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

16.04.2020

09:13

PRVA SLIKA NAKON ROBIJE! Kristijan Golubović izašao iz zatvora, ODMAH SE POHVALIO "MEČKOM"!

Vesti

PRVA SLIKA NAKON ROBIJE! Kristijan Golubović izašao iz zatvora, ODMAH SE POHVALIO "MEČKOM"!

Podeli vest

Aleksandar Kristijan Golubović danas je izašao na slobodu, pošto mu je istekla kazna od osam godina zatvora, na koju je bio osuđen zbog trgovine drogom.

Golubović je nekoliko puta podnosio molbe za uslovni otpust, pošto je na to stekao pravo posle dve trećine odslužene kazne, ali mu Viši sud nije izašao u susret i svoju robiju morao je da odsluži do poslednjeg dana.

Foto: Instagram

 

- Golubović je odslužio kaznu u potpunosti, nije imao skraćenje niti umanjenje ni jedan jedini dan - rekao je ranije za medije Kristijanov advokat Gvozden Grgur.

Golubović je bio uhapšen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010., kada je uhapšen ispred Crkve svetog Marka u Beogradu.Policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official) on Apr 15, 2020 at 11:48pm PDT

Pred sudom, Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme.

Oženio se i razveo u zatvoru

Tokom izdržavanja kazne u "Zabeli" Golubović se u septembru 2006. godine Golubović se venčao sa Suzanom Milojković. Šest godina kasnije na istu adresu mu je od supruge stigao i zahtev za razvod braka.

Foto: printscreen

Sina priznao nakon 20 godina

Golubović se 2015. godine oženio drugi put - Ivanom Veljković i dobili su ćerku Veru zbog čega mu je odloženo izdržavanje kazne. Kristijan ima I sina Lazara, ali je ga je priznao tek 20 godina kasnije. 

Jedna je majka

Poslednje godine za Kristijana nisu bile lake – dve godine nakon rođenja ćerke pisalo se da je pred razvodom, a u januaru prošle godine je izgubio majku Milanku Mimu Golubović.

Goluboviću je bilo dopušteno da prisustvuje sahrani majke na beogradskom groblju "Lešće". 

Robijao više od 20 godina

Kristijan Golubović je više od decenije proveo iza rešetaka u zatvorima u Nemačkoj, Italiji, Grčkoj i drugim zemljama.Srbiji je po međunarodnim poternicama isporučivan dva puta - iz zatvora u Dizeldorfu 1993. godine i 2003. godine iz grčkog, gde je bio osuđen kao šef jugoslovenske mafijeu Atini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vns

pre 4 godine

A sada u zadrugu....tamo fali ovakvih intelektualaca....

Djoka

pre 4 godine

Lesi se vraca kuci. Verujem da ce jos jednom ici iza resetaka.

deja

pre 4 godine

Ja taman hteo da kazem Bit ce 3 dana na slobodi dok ne napravi glupost.... a ono evo VEC iza RESETAKA isti dan kad i pusten. ps. Mozda je ovo za Ginsovu knjigu rekorda kao najbrzi povratak u corku.

Nino

pre 4 godine

Svakom treba dati Jos jednu sansu Vreme je da se kristijan skrasi Inace je on dobar covjek

Rade

pre 4 godine

Udarna vest, i lep primer našoj omladini. Je*eš sve kada te napolju čeka mečka, lagodan život i sve ostalo. Zašto bi se školovali i gubili vreme na kojekakvim fakultetima. Lep primer i nauk našoj omladini, nema šta ! I ja se već nešto razmišljam, zašto da ne ! ! ! ! ! ! ! !

Skeptik

pre 4 godine

Dobre su mu te friško odštampane papirne tablice. Možda se iskeširao pa dao na debljem papiru da se štampa, a možda se otvorio pa je i plastificirao...

Bojan

pre 4 godine

Sve mi je jasno, ali nije mi jasno kakav je mozak coveka koji je spreman da provede u zatvoru 20 godina. Ne osudjujem ga, jer ne mogu da ga razumem. Samo se pitam.

Ledeni

pre 4 godine

Ulepsajte mi jednom dan.kada necu videti u vasim novinama ovako bitnu licnost...a ima ih jos...

dusan

pre 4 godine

I onda je on da bi nastavio sa popularnoscu na svoju "mecku" udarijo registarsku tablicu KRISTIJAN.Dokaz da je zreo za jos jedan poduzi zatvorski mandat.Vrlo moguce uskoro.

Brale

pre 4 godine

Kakva Robija od osam godina kad je bio na farmi 2015!!!!

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija