• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

17.04.2020

23:45

KRISTIJAN IZAŠAO SA ROBIJE, PA ODMAH UHAPŠEN! Najpoznatiji osuđenik i rijaliti zvezda nikako da se smiri! U pritvoru proveo 12 sati, pa pušten na slobodu!

Vesti

KRISTIJAN IZAŠAO SA ROBIJE, PA ODMAH UHAPŠEN! Najpoznatiji osuđenik i rijaliti zvezda nikako da se smiri! U pritvoru proveo 12 sati, pa pušten na slobodu!

Podeli vest

Kristijan Golubović odslužio zatvorsku kaznu za šverc heroina, pa samo šest sati kasnije uhapšen u Kraljevu i zadržan 12 sati na trežnjenju jer je drogiran vozio auto na kom su bile lažne tablice BG KRISTIJAN

Kristijan Golubović (51) uhapšen je u petak u Kraljevu, samo šest sati nakon što je izašao iz zatvora Zabela, gde je robijao zbog šverca heroina!

Golubović je uhvaćen kako drogiran vozi "mercedes", zbog čega je zadržan 12 sati na trežnjenju! Odgovaraće takođe za falsifikovanje, jer su na autu bile lažne tablice s natpisom BG KRISTIJAN!

Pljuštale kazne

Kristijan je, inače, Zabelu napustio u petak oko osam sati ujutro, tako što ga je policijska "marica" odvezla do jednog parkinga kod autoputa, gde su ga čekali prijatelji u "mercedesu" i "poršeu". Neki od njih su imali fantomku na glavi.

Na oba auta tablice su bile prelepljene natpisima BG KRISTIJAN, a na "mercedesu" je bio i Kristijanov simbol, slovo K sa krunom, koji je sam osmislio.

Golubović se potom, sa devetoricom drugara, autoputem uputio ka Kraljevu, gde mu živi supruga Ivana Veljković. Tek oslobođeni Kristijan usput se snimao kako u "mercedesu" sluša pesmu "Devedesete" iz hit serije "Južni vetar", a za to vreme je veselo društvo u dva luksuzna automobila po svemu sudeći konzumiralo i neke narkotike.

Kako smo saznali u policiji, Kristijan i njegovi drugari su oko 14 sati zaustavljeni u Ulici cara Lazara u Kraljevu, gde su svi legitimisani i urađen im je test na drogu i alkohol.

Kristijanovi biseri

* Bile su hiljade i hiljade sklekova, a sada su već milijarde i milijarde. Ja bih sad mogao raditi dva sata sklekove i to bi bio uvod za jedan lakši trening.

* Treninzi, masovni treninzi iz dana u dan, hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, to je bežanje u zdrav razum.

* Kriminal je jedna velika septička jama. U njoj možeš da se održavaš na površini i čekaš da potoneš, ili jednostavno da izađeš iz nje, ali onda smrdiš na govna

* Ovaj deo Beograda budi toliko uspomena u meni. Vidim ovaj most gde sam skakao na glavu kao klinac, pa vidim "Beograđanku", gde sam prvi put povredio čoveka nožem, ili našu svetinju Svetoga Savu...

- Policija je zaustavila automobile "mercedes", koji je vozio Kristijan Golubović, i "porše", za čijim je volanom bio Jovan T. U ta dva automobila bilo je 10 ljudi, po pet u svakom. Na oba vozila tablice su bile prelepljene nalepnicom BG KRISTIJAN. Kraljevačka policija je po nalogu tužilaštva podnela krivičnu prijavu protiv Golubovića, kao i protiv Jovana T. i Aleksandra Đ. zbog falsifikovanja isprave. Protiv Kristijana će biti podneta i prekršajna prijava zbog vožnje pod dejstvom narkotika i on je zadržan 12 sati u policijskoj stanici na trežnjenju - objasnio je naš izvor.

Pušten na slobodu, viđen u centru grada! 

Aleksandar Kristijan Golubović (50) koji je pušten je u četvrtak ujutro iz požarevačkog zatvora „Zabela“, u kojem je odležao kaznu zbog optužbi za šverc heroina, pa samo nekoliko sati posle toga uhapšen u Kraljevu zbog vožnje automobilom sa lažnim tablicama, kojim je upravljao navodno pod dejstvom narkotika, pušten je jutros iz pritvora.

On je danas viđen u centru Kraljeva i na keju u tom gradu.

On dodaje i da je još pet osoba koje su bile u Golubovićevom društvu po skraćenom postupku procesuirano kod sudije Prekršajnog suda u Kraljevu zbog zabrane okupljanja više od dve osobe tokom vanrednog stanja.

Nije droga, nego ćevapi

Podsetimo, akter kultnog filma "Vidimo se u čitulji" i učesnik rijalitija "Farma" bio je uhapšen 16. januara 2010. ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu, kad je od njega zaplenjeno 125 grama heroina. Pravdao se da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. Insistirao je na tome da nije diler i da mrzi narkomane. Proveo je, ipak, nepune četiri godine u pritvoru, a zatim je, po izlasku na slobodu, dobio pravosnažnu presudu da mora da odsluži ukupno osam godina.

Kristijan je, međutim, nekoliko puta uspevao da odloži povratak u zatvor da odsluži ostatak kazne, i to vreme je iskoristio da učestvuje u rijalitiju. Uspeo je da ostane na slobodi sve do marta 2016, kada je poslat u Zabelu i u petak je odslužio celu kaznu.

Kristijan je od devedesetih još nekoliko puta bio u zatvoru, u Nemačkoj, Grčkoj i u Srbiji. Iza rešetaka je ukupno proveo oko 20 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija