• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

17.04.2020

19:04

ZAKLJUČILI SPORAZUME SA TUŽILAŠTVOM! 16 osumnjičenih iz Šah kluba sa Voždovca priznalo krivicu!

Vesti

ZAKLJUČILI SPORAZUME SA TUŽILAŠTVOM! 16 osumnjičenih iz Šah kluba sa Voždovca priznalo krivicu!

Podeli vest

Drugo osnovno javno Tužilastvo sa 16 osumnjičenih zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima zaključilo sporazume o priznanju krivičnog dela

Nakon što je  efikasnim radom policije i Tužilastva, dana 16.4.2020 na Voždovcu u Šah klubu , zatečeno 17 lica, kojima je zbog sumnje da su izvršila krivično delo "Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije" iz člana 248 KZ, od strane Tužilaštva određeno zadržavanje, svi osumnjičeni su danas saslušani u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu i nakon priznanja izvršenja krivičnog dela, sa16 osumnjičenih, Tužilaštvo je zaključilo  sporazume o priznanju krivičnog dela kojima su  izrečene sankcije u rasponu od 4 do 6 meseci zatvora koji ce se izvršavati u prostorijama u kojima  okrivljeni stanuju.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u saradnji sa policijom intenzivno procesuira sve koji svojim radnjama krše propise ili naredbe kojima se određuju mere za suzbijanje ili sprečavanje epidemije kako bi se na taj način efikasno zaštitilo zdravlje i životi  građana, ali i sve druge izvršioce krivičnih dela iz okvira svoje nadležnosti,  naročito izvršioce krivičnog dela nasilje u porodici, sa kakvim radom će nastaviti  i u buduće  intenzivno sarađujući sa policijom  kako bi se efikasno sprečilo  i procesuiralo svako postupanje suprotno zakonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija