• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

23.04.2020

08:40

HITNA POMOĆ NAŠLA JE TEŠKO RANJENOG STEFANA NA STEPENICAMA Ubrzo je preminuo, njegov ubica sada je OSUĐEN

Vesti

HITNA POMOĆ NAŠLA JE TEŠKO RANJENOG STEFANA NA STEPENICAMA Ubrzo je preminuo, njegov ubica sada je OSUĐEN

Podeli vest

Viši sud u Novom Sadu osudio je na šest i po godina zatvora Lazara Ristića (22) koji je 28.oktobra 2018. u soliteru u Ulici Braće Dronjak 13, u Novom naselju, nožem na smrti izbog Stefana Stevanovića (24) iz novosadskog naselja Detelinara. Presuda je doneta nakon sporazumnog priznanja krivice.

Ubistvu je prethodila žurka u iznajmljenom stanu na osmom spratu višespratnice. Žurka je trajala do ranih prepodnevnih sati, kada je , oko 11 časova, na stepeništu došlo do svađe dvojice mladića, posle koje je Ristić potegao nož i izbo Stevanovića. Proslavi je prisustvovalo još nekoliko mladića i devojaka, ali oni nisu učestvovali u obračunu.

Stefana je ekipa Hitne pomoći našla na stepeništu na četvrtom spratu, pokušali su da ga reanimiraju, ali, na žalost, povređeni su bili vitalni krvni sudovi, pa je mladić izdahnuo.

Ubica Lazar je pokušao da pobegne kada je stigla policija, a policajci su uspeli da ga pronađu i uhapse na poslednjem spratu solitera.

Ubistvo Stevanovića uznemirilo je novosadsku javnost, pošto se radilo o uzornom mladiću koji je važio za omiljenog  u društvu, a kako uspomena na jednom zidu u naselju Detelinira oslikan je mural sa njegovim likom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 4 godine

Шест и по година за убиство...? Да ли се то неко спрда са правдом...? Одмах РЕВИЗИЈА ПОСТУПКА и смена судија и тужилаштва...Тако се једино можемо борити против очигледне, стравичне, КОРУПЦИЈЕ у правосуђу...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17