• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.05.2020

23:16

UHAPŠEN ZBOG POZIVA NA UBISTVO ALEKSANDRA VUČIĆA! Muškarac priveden zbog jezivih pretnji!

Vesti

UHAPŠEN ZBOG POZIVA NA UBISTVO ALEKSANDRA VUČIĆA! Muškarac priveden zbog jezivih pretnji!

Podeli vest

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su večeras Dragana Miloševa (1972) iz Beograda, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo član 138. stav 3. Ugrožavanje sigurnosti, Krivičnog zakonika R. Srbije

Osumnjičeni je putem društvene mreže Tviter, između ostalog, više puta direktno pozivao na ubistvo predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića.

On je  odmah priznao da je preko društvene mreže Tviter pretio predsedniku republike Srbije Aleksandru Vučiću.

Dragan Milošev je od ranije poznat policiji, osuđivan je zbog nasilja u porodici na šest meseci zatvora, dve godine uslovno.

Foto: Informer

Kako saznajemo, kod njega su pronađena dva snajperska metka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nemam

pre 4 godine

Pa? I Vucic nama radi o glavi - ali, dogoreva (mu) polako. Plasi se cak i nebitnih pojedinaca na TW. Napred Zapad Todorovic!

Vlado

pre 4 godine

Konačno da se uradi prava stvar. Svako ko preti, treba da bude uhapšen!

Fikus

pre 4 godine

E sada mu lepo odvalite bar 10 godina teškog zatvora, da 12 sati dnevno pravi tucanik u kamenolomu. Koja je to budaletina, umislio da je junačina iza lažnog profila koji je otkriven za par sati.

Sale

pre 4 godine

Hvala Bogu! Sve pohvale za ljude koji su radili na tom slučaju i molim Vas da nastavite dalje. Ima još mnogo kandidata, ali neki se uvalili u politiku pa misle da su zaštićeni. Treba im jednom zapušiti tu kukavičku tviterašku gubicu i pokazati javnosti o kakvim bolesnicima se radi.

krajusnik

pre 4 godine

Gde su nase slube kada se predsednik drzave vreda napada provicira kako onda obicni gradani da budu zasticeni od nasilja pretnji raznih huligana.Slusamo cesta hapsenja ali retko ko izvesti cime je kriminalac kaznjen ili opet pusten.Kako radi nase tuzilastvo i sudovi kada se nasilnik izvuce da nema dokaza treba cekati da neko izgubi zivot jeli to dokaz.Ostri zakoni i kazne uvode red u drzavi dosta slussmo apelovanja upozorenja molbe toleranciju za kriminalca nema milosti

mile

pre 4 godine

Bravo za policiju sa ta dva metka sto posto je hteo da ubije vicica svako ko preti treba da bude uhapsen to je pokusaj ubistva a sad sudije netreba da zakazu nego da ga rebnu na vise godina teske robije

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija