• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

07.05.2020

19:11

OČEKUJEMO DOŽIVOTNU ZA MONSTRUMA! Ispovest oca devojčice koju je oteo i skrivao MALČANSKI BERBERIN! Otkriva kako teče njen oporavak

Vesti

OČEKUJEMO DOŽIVOTNU ZA MONSTRUMA! Ispovest oca devojčice koju je oteo i skrivao MALČANSKI BERBERIN! Otkriva kako teče njen oporavak

Podeli vest

Viši sud u Nišu potvrdio je optužunicu i zakazao za 29. maj početak suđenja Ninoslavu Jovanoviću (46), poznatijem kao "Malčanski berberin", jer je 20. decembra prošle godine u Brzom Brodu kod Niša oteo i zlostavljao dvanaestogodišnju devojčicu.

U porodici otete devojčice nadaju se da će Jovanović dobiti najstrožu kaznu predviđenu za krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

- S obzirom na to da nas je zahvatio Covid-19, to je i relativno brzo podignuta optužnica, iskreno sam očekivao i kasnije da to bude. Nadamo se da će da dobije doživotnu kaznu zatvora, znajući da je povratnik i da je svaki put po izlasku iz zatvora ponavljao krivično delo. Po novom zakonu na čijem je donošenju insistirao Igor Jurić postoji mogućnost da dobije takvu kaznu. Ništa manje od doživotne robije ne bi trebalo da dobije - kaže otac devojčice R. K.

On kaže da je njegova ćerka sada bolje i da se oporavlja od svega što je preživela.

Foto: Telegraf.rs

- Kudikamo je bolje sada nego prvih mesec, mesec i po dana otkad je izašla iz bolnice. Svi smo kod kuće zbog ove situacije sa virusom. Prati nastavu preko TV-a, radimo sa njom nešto oko škole, pomažem joj oko matematike, srpskog jezika, tih nekih osnovnih predmeta. U slobodno vreme pokušavamo da je zabavimo, igramo društvene igre - kaže otac.

EVO KOLIKA ROBIJA MU PRETI! Tužilaštvo u Nišu PODIGLO OPTUŽNICU PROTIV MALČANSKOG BERBERINA!

Više tužilaštvo zbog zaštite interesa maloletnice i delikatnosti slučaja nije saopštilo pravnu kvalifikaciju krivičnih dela koja se Jovanoviću stavljaju na teret.

Zanimljivo je to da je Jovanović pokušao da ospori navode optužnice, ali je Apelacioni sud odbacio žalbu, pa je optužnica stupila na pravnu snagu. Kako nezvanično saznajemo, Jovanović negira da je zlostavljao devojčicu i da navodi opisani u optužnici nisu tačni i da je nije povređivao, ali je žalba odbačena, pa će se 29. maja naći pred sudom na pripremnom ročištu koje je zakazano za taj datum.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija