• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

11.05.2020

13:27

OVO JE OSUMNJIČENI ZA MASAKR U LESKOVCU! Miloš sekirom ubio trudnu sestru Anu (18), oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43) i njenu ćerku Saru (12)!

Vesti

OVO JE OSUMNJIČENI ZA MASAKR U LESKOVCU! Miloš sekirom ubio trudnu sestru Anu (18), oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43) i njenu ćerku Saru (12)!

Podeli vest

Psihički oboleli Miloš Ilić (20) izmasakrirao oca Predraga (45), trudnu sestru Anu (19), maćehu Danijelu Radojković (43) i njenu maloletnu ćerku Saru (12). Miloš priznao zločin, motiv još nepoznat

Sedeo pored leševa

Izvor iz istrage kaže da se stravičan zločin dogodio u Ulici Ratka Pavlovića, u delu kuće koji je Predrag nedavno iznajmio sa porodicom. Policija je oko 14.45 pronašla četiri unakažena leša, a pored njih je mirno sedeo izbezumljeni Miloš.

Foto: Privatna arhiva

Žrtve masakra... Predrag i Danijela

- On nije bio u stanju da objasni zašto je pobio porodicu. Samo je mirno priznao da je učinio to. U stanu je nađena sekira kojom je počinjen zločin, a na Milošu su bili tragovi krvi. On je priveden i po nalogu tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati - kazao je naš izvor.

Jedan od policajaca koji je ušao u kuću gde se desio masakr samo je kratko rekao da je prizor bio jeziv. Tokom uviđaja na mestu zločina bio je prisutan i sam vrh policijske uprave Leskovac.
Vlasnica kuće Milena Tasić ispričala je juče da je Predragu i njegovoj porodici izdala stan pre samo tri meseca.

Krvav

U stanu je nađena sekira kojom je počinjen zločin, a na Milošu su bili tragovi krvi
Izvor iz istrage

 

- Ne znam mnogo o njima. Predrag mi je rekao da je iz sela Granica kod Bojnika. Nisam znala imena svih ukućana. Ključeve od kuće sam dala Predragu, koji je sada ubijen. Ja mislim da on i supruga imaju i jednog sinčića, videla sam tog mališana kada sam Predragu predala ključeve, ali ne znam šta je sada s njim i gde se nalazi - rekla je šokirana Milena.

Ona dodaje da je Predragova porodica bila siromašna i da su primali socijalnu pomoć.

- Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gradilištu hotela "Beograd" u centru Leskovca, ali znam da to nije dovoljno za život petočlane porodice. Međutim, meni je platio kirije i račune, nisam imala problema s njim - ističe Milena, i dodaje da ništa ne zna o uhapšenom Milošu.

Miran, pristojan...

Komšija iz Ulice Ratka Pavlovića kaže da je samo površno poznavao Predraga.

Foto: Privatna arhiva

Sara među žrtvama masakra

- Miran, pristojan čovek, baš sam ga video u petak uveče. Ljubazno se javio... U subotu uveče sam, međutim, čuo svađu u njegovoj kući, ali nisam obraćao pažnju na to. Kad sam ujutro ustao, izašao sam iz kuće i krenuo do automobila, tada sam video da je Predragova kapija otvorena, kao i vrata od kuće. Ceo dan niko nije izlazio iz te kuće, a onda su se po podne pojavile policijske patrole. Policajci su bili veoma potreseni kada su izašli iz kuće, odmah nam je bilo jasno da se u kući desilo nešto strašno - rekao je komšija.

Foto: Privatna arhiva

Još jedna žrtva masakra... Ana Ilić

On dodaje i da je samo u prolazu viđao Predragovu ćerku, koja je u poodmakloj trudnoći, ali niko iz komšiluka se nije s njom družio i ne zna da li je bila udata. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maxmen

pre 3 godine

Ovakvih stvari nazalost bice jos vise. Mentalno zdravlje nikad nije bilo slabije kod naroda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija