• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.05.2020

09:49

(VIDEO) KAKVA JE OVO HRABROST?! SVI SU GLEDALI SNIMAK DRAME iz kafića na Vračaru, ali JEDAN DETALJ JE SVIMA PROMAKAO!

Vesti

(VIDEO) KAKVA JE OVO HRABROST?! SVI SU GLEDALI SNIMAK DRAME iz kafića na Vračaru, ali JEDAN DETALJ JE SVIMA PROMAKAO!

Podeli vest

Muškarac naoružan automatskim oružjem oko 17 sati i 30 minuta ušao je u baštu popularnog kafica u Braničevskoj ulici na Vračaru, a pojavio se i snimak ovog događaja. Snimak ovog događaja šokirao je javnost, a jedan detalj je svima promakao.

U trenutku kada je naoružani muškarac upao u kafić nastala je opšta panika! Gosti lokala nisu mogli da veruju šta se dešava te su pomahnitalo počeli da beže pokušavajući da spasu živu glavu.

Međutim, ono što je veoma upečatljivo je reakcija muškarca koji je usled sve te gužve i frke bez ikakvog stresa nastavio da telefonira kao da se ništa ne dešava.

Foto: printscreen Dailymotion/Voja Telegrafić

Muškarac u beloj majici sedeo je levo od grupe koja je bila potencijalna meta. U trenutku kada su svi počeli da beže glavom bez obzira, on je ustao sa svoje stolice, ali se vrlo brzo vratio na svoje mesto i nastavio da razgovara. Čak se i drušvo, koje je bilo za njegovim stolom razbežalo, ali ne i on. 

Obratite pažnju na levi gornji ugao snimka.

Podsetimo, muškarac naoružan automatskim oružjem oko 17 sati i 30 minuta ušao je u baštu popularnog kafica u Braničevskoj ulici na Vračaru, a pojavio se i snimak ovog događaja

U tom trenutku nastala je opšta panika, pa je čak nekoliko gostiju pralo preko stolica pokušavajući da spasu živu glavu. Policija detaljno istražuje slučaj i traga za osobom koja je ušla u kafic sa oružjem.

Kako se nezvanično saznaje, meta napda bio je jedan od muškaraca koji su sedeli za stolom na sredini kafića. Pretpostavlja se da je taj muškarac povezan sa Škaljarskim klanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gojko

pre 3 godine

Lik koji je ostao mirno da sedi ima čistu savest i nije imao čega da se boji. Sve ostalo su đetići koji se hrabro razbežaše.

bogifrombgd

pre 3 godine

Normalno.... zato i nije imao razloga da se streca, prenosio je uzivo ....

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija