• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/informer

13.05.2020

07:39

"JEDEM KO ME NAHRANI" Njihovo hapšenje ŠOKIRALO JE SRBIJU, a sada su opet izneli bizarne detalje: Devojkama davali nadimke, a onda...

Vesti

"JEDEM KO ME NAHRANI" Njihovo hapšenje ŠOKIRALO JE SRBIJU, a sada su opet izneli bizarne detalje: Devojkama davali nadimke, a onda...

Podeli vest

Sredinom januara uhapšena je grupa osumnjičena za organizovanja lanca elitne prostitucije! Tada su zaplenjeni spiskovi prostitutki, ali i klijenata, a juče je suđenje optuženima odloženo u Specijalnom sudu u Beogradu.

Naime, jedan od branilaca požalio se da zbog mera tokom vanrednog stanja nije mogao da obilazi klijenta.

Advokat je rekao i da je klijenta video u protekla dva meseca dva puta na po 15 minuta. Iako nisu izneli odbranu, optuženi su izneli lične podatke, kao i kolika su njihova mesečna primanja.

- Nemam prihode, izdržavaju me mama i tata - rekao je za sudskom govornicom prvooptuženi Miroslav Terzić, koga je tužilaštvo označilo kao organizatora kriminalne grupe.

- Živim na relaciji kod mame u Pančevu i dečka u Beogradu, a jedem ko me nahrani. Stvari su mi u automobilu - rekla je optužena Tatjana Lukić.

Foto: Printscreen MUP Srbije

 

Podsetimo, ova kriminalna grupa sumnjiči se da je podvodila klijentima tridesetak devojaka, među kojima je navodno bilo i poznatih ličnosti, i naplaćivala sat s njima od 100 do 500 evra. Kako je ranije saopštilo tužilaštvo, svako je imao precizna zaduženja, iznajmljivali su stanove širom Srbije i Bosne i zakazivali dolazak klijenata. Ženama koje su radile za njih davali su nadimke i reklamirali ih na sajtovima.

Kao organizatori prve grupe označeni su Darko T. (45) i Saša G. (47), dok je Miroslav T. (45) iz Mladenovca bio na čelu druge grupe. Policajac iz Policijske stanice Rakovica Goran S. (45) je, po zahtevu vođa grupa, bio zadužen za proveru klijenata i vozila koja oni koriste, kako bi eventualno sprečili nekog inspektora da ih proveri i pohapsi.


- Ova grupa je bila odlično organizovana. Pored trojice vođa, posao su koordinisala još trojica menadžera, a šest sekretarica je bilo zaduženo za komunikaciju sa klijentima, ali i ostalim članovima grupe. Još sedmorica njih su se brinula o bezbednosti prostitutki, dok je pet vozača bilo zaduženo da razvozi devojke ako je klijent u hotelu ili svom stanu - kazao je naš izvor.

Prilikom pretresa stanova i prostorija koje su koristili osumnjičeni policija je oduzela manju količinu droge, ali i veću sumu novca, kao i 176 mobilnih telefona, 12 laptopa, četiri vozila i internu dokumentaciju.
- Reč je o spiskovima u kojima su bili navedeni nadimci devojaka, pod kojima su bile predstavljene u oglasima za pružanje seksualnih usluga. U tim spiskovima se takođe nalaze i imena klijenata i njihovi nadimci. Njihov identitet će se držati u tajnosti, ali mogu samo reći da među njima ima nekih poznatih ličnosti. Što se tiče prostitutki, sve su bile punoletne i nisu bile prisiljene na taj posao. Uglavnom je reč o studentkinjama, ali i udatim ženama čije porodice nisu znale čime se one bave. One neće krivično odgovarati, eventualno će biti prekršajno kažnjene po Zakonu o javnom redu i miru - rekao je naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija