• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

13.05.2020

19:07

DA LI JE OTKRIO SVOJU STRANU PRIČE? Saslušan Crnogorac koji je sa "uzijem" ušetao u kafić! Tereti se za POKUŠAJ UBISTVA!

Vesti

DA LI JE OTKRIO SVOJU STRANU PRIČE? Saslušan Crnogorac koji je sa "uzijem" ušetao u kafić! Tereti se za POKUŠAJ UBISTVA!

Podeli vest

Crnogorski državljanin Miloš Miljanović koji se sumnjiči da je pre dva dana sa uzijem uleteo u baštu kafića na Vračaru, na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu, danas se branio ćutanjem

- Osumnjičenom M. M. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju i to u odnosu na troje oštećenih. Predlog za pritvor je stavljen iz svih zakonskih razloga i u ovom trenutku taj predlog ide ka sudu - potvrdila je za Kurir Irena Bjeloš, portparol Višeg tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, Miljanović je kobnog dana, naočigled brojnih gostiju u lokalu, sa maskom na licu i "uzijem" u ruci ušao u baštu kafića u kojoj je sa prijateljima sedeo Miloš Nilović, zvani Runjo. Kada su videli muškarca sa oružjem, Nilović i njegovi prijatelji uspeli da utrče u lokal i tako izbegnu napad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija