• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

27.05.2020

12:29

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Snimak napada na Zvicera! Pritrčali mu dok je džogirao i ISPALILI RAFAL

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Snimak napada na Zvicera! Pritrčali mu dok je džogirao i ISPALILI RAFAL

Podeli vest

Snimak osvanuo u javnosti!

Pokušaj ubistva vođe kavačkog klana Radoja Zvicera u Kijevu snimila je jedna od nadzornih kamera u blizini mesta na kom su pucači otvorili vatru na njega!

Kako se vidi na snimku, maskirani napadači zaustavili su crni "smart" nasred ulice, šunjali su se između automobila, a onda izleteli pred Zvicera dok je džogirao stazom sa maskom na licu i rukavicama.

Zvicer je video šta mu se sprema i pokušao je da pobegne i pretrči ulicu, međutim ubica u belom je pojurio za njim i nastavio da puca!

Prema nezvaničnim informacijama, ubica je ispalio sedam hitaca od kojih je pet pogodilo Zvicera u trup!

Ukrajinska policija ranije danas je navela da su 

Prema rečima šefa Nacionalne policije, napadači su stigli u Ukrajinu početkom maja, kupili automobile i oružje i pratili su žrtvu i njegovu porodicu.

Foto: ukrajinska policija

 

Kada su odlučili da stupe u akciju, sačekali su žrtvu u blizini kuće, ispalili 5 hitaca na Zvicera, ušli u automobil i pobegli. Nekoliko stotina metara dalje, zapalili su automobil kako bi uništili dokaze, a tu su ih čekali saučesnici.

Kako je saopštila tamošnja policija, reč je o državljanima Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Osumnjičeni za napad na Zvicera prilikom hapšenja su pružali otpor i pokušali su da pobegnu tamošnjoj policiji, međutim oni su uspeli da ih savladaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija