• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2020

12:06

ŠOK OBRT! Crnogorskog vođu klana SPASILA ŽENA?! Tamara pucala na napadače, OBJAVLJENE I SLIKE

Vesti

ŠOK OBRT! Crnogorskog vođu klana SPASILA ŽENA?! Tamara pucala na napadače, OBJAVLJENE I SLIKE

Podeli vest

Slučaj ranjavanja vođe kavačkog klana Radoja Zvicera upravo je dobio neverovatan obrt!

Naime, prema pisanju ukrajinskog portala portala "Detektiv-info" njegova supruga Tamara Zvicer (35) je pucala na napadače i tako odbranila svog supruga!

Ukrajinski mediji su objavili i sliku žene koja je navodno Tamara, a na kojoj se vidi kako u ruci repetira pištolj.

Foto: DETECTIVE-INFO.COM.UA

 

Podsetimo, ukrajinska policija koja radi na rasvetljavanju pokušaja ubistva navodnog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera (37) pored dva Srbina i dva Crnogorca koji se dovode u vezu sa atentatom, uhapsili su i svog kolegu Rostislava Černobrivija, višeg narednika ukrajinske policije.

Foto: ukrajinska policija

 

Službenik nacionalne policije, kako navode, uhapšen je tokom akcije specijalaca koji su posle pucnjave u Odesi lisice na ruke stavili srpskim državljanima Milanu Brankoviću (31) i Petru Jovanoviću (46), kao i Crnogorcima Emilu Tuzoviću (30) i Stefan Đukić (30). Sumnja se da im je policajac davao logističku podršku i odavao informacije od kako su početkom maja ušli u Ukrajinu.

Zvicer koji je pogođen sa tri hica u grudi je u teškom stanju i bori se za život.

Inače, Tamara Zvicer našla se i sama usred vatrenog obračuna zaraćenih klanova, pošto je navodno 2016. godine na nju zapucao vođa suparničke krimi-grupe, Jovan Vukotić.

Vukotić je zbog tog događaja saslušan dok se nalazio u Centarlnom zatvoru u Beogradu po zamolnicama iz Crne Gore. Njegov advokat Zora Dobričanin kazala je za Dan da je Vukotić negirao krivicu i nadležnima pružio dokaze u vidu snimaka sa nadzornih kamera da u vreme pucnjave nije bio u Kotoru, pa čak ni u Crnoj Gori.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NOVI DETALJI POKUŠAJA UBISTVA U KIJEVU! Uhapšen ukrajinski policajac! Sumnja se da je ODAO ZVICEROVU ADRESU!
Balkan

NOVI DETALJI POKUŠAJA UBISTVA U KIJEVU! Uhapšen ukrajinski policajac! Sumnja se da je ODAO ZVICEROVU ADRESU!

Pripadnici ukrajinske policije uhapsili su kolegu Rostislava Černobrivija u istrazi teškog ranjavanja crnogorskog državljanina Radoja Zvicera (38), navodno jednog od vođa "kavačkog klana" u Kijevu pre nekoliko dana. Prema nezvaničnim saznanjima, postoje indicije ne samo da je ovaj policajac pomagao napadačima da dođu do oružja, već je "nabavio" adresu na kojoj se skrivao ovaj Kotoranin sa porodicom, pod lažnim imenom Piter Raduj Znice

28.05.2020

22:38

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija