• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.05.2020

12:38

TVRDILI SU DA GA VARA SA ŠEFOM OBEZBEĐENJA, A SADA MU JE SPASILA ŽIVOT! Ko je Tamara Zvicer, supruga vođe kavačkog klana, koja se već drugi put našla USRED KRVAVOG MAFIJAŠKOG OBRAČUNA!

Vesti

TVRDILI SU DA GA VARA SA ŠEFOM OBEZBEĐENJA, A SADA MU JE SPASILA ŽIVOT! Ko je Tamara Zvicer, supruga vođe kavačkog klana, koja se već drugi put našla USRED KRVAVOG MAFIJAŠKOG OBRAČUNA!

Podeli vest

Ukrajinski mediji objavili su juče fotografiju Tamare Zvicer na kojoj se vidi kako repetira pištolj i viče ispred zgrade u Kijevu u kojoj živi, a u blizini koje je njen suprug, inače vođa kavačkog klana, ranjen dok je džogirao

Prema pisanju tamošnjih medija Tamara Zvicer je istrčala iz stana kada je čula hice i zapucala na napadače koji su ispalili sedam hitaca na njenog supruga.

Zanimljivo je da se u jeku rata dva kotorska klana pred dve godine pojavio audio snimak koji je objavio škaljarski klan, a koji navodno potvrđuje da je tamara varača muža sa njegovi mšefom obezbeđenja.

Tako se u audio snimku, pored detaljnih informacijama o kavačkom klanu i njegovim pripadnicima, čuju i snimljeni telefonski razgovori, za koje se tada tvrdilo da se vode između supruge vođe Kavčana Radoja Zvicera i šafa njegovog obezbeđenja Aleksandra Đurišića, koji aludiraju na tajnu ljubavnu vezu.

Oni su se međusobno oslovljavali sa "srećo", "oči moje" i "ljubavi", a u jednom od snimljenih razgovora ona mu kaže "ljubavniče moj, neka svi čuju da imam ljubavnika", dok ga već u sledećem zove da dođe kod nje kući.

Foto: DETECTIVE-INFO.COM.UA

Inače, mediji podsećaju da ovo nije prvi put da je supruga vođe kavača bila umešana u vatreni obračun sukobljenih klanova.

Na nju je, kako se sumnja, šef škaljarskog klana Jovan Vukotić pre nekoliko godina pucao u Kotoru.

Prema optužnici, njoj je Vukotić automobilom preprečio put u kotorskom naselju Dobrota i potom zapucao iz pištolja. Nije, međutim, pogodio ni Zvicer, niti automobil u kom se nalazila, već kola koja su bila parkirana nedaleko odatle.

U trenutku pucnjave sa Vukotićem je u kolima bio njegov otac Veselin, dok je sa Zvicer bila njena maloletna ćerka, tvrdi crnogorska policija.

Ovim povodom Vukotić je saslušan tokom boravka u Centralnom zatvoru u Beogradu po zamolnici Crne Gore.

Njegov advokat Zora Dobričanin tvrdila je za crnogorski "Dan" da je Vukotić negirao krivicu i nadležnim organima pružio dokaze da u vreme pucnjava nije bio u Kotoru, pa čak ni u Crnoj Gori.

- Jovan Vukotić je saslušan u Srbiji po zamolnicama iz Crne Gore i u predmetu u kom su oštećeni Stupar i Radonjić kao i u predmetu gde je oštećena Tamara Zvicer. U oba slučaja on čvrstim alibijima dokazuje da nije bio niti je mogao biti na mestu izvršenja tih krivičnih dela, pa da ne može biti ni izvršilac tih krivičnih dela. Kada je u pitanju pokušaj ubistva Tamare Zvicer, Jovan je u tom trenutku bio hiljadu kilometara daleko od mesta događaja i odmah čim je javno prozvan u vezi s tim, dostavio je tužilaštvu materijalne dokaze u vidu video-zapisa i drugih nespornih pisanih dokaza koji potvrđuju njegov alibi. Na te okolnosti postoji i veliki broj svedoka - rekla je Dobričanin Nikodinović i naglasila da se uskoro očekuje odluka tužilaštva u ovom predmetu.

Kako navodi ukrajinski portal "Detective info", Tamara Zvicer u Ukrajini, sa Goranom i Majom Zvicer, poseduje kompaniju koja se bavi uslužnim delatnostima u ugostiteljstvu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija