• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

02.06.2020

08:28

Otkriveno da je doktor iz Novog Sada pre godinu dana bio akter JEZIVOG ČINA ISPRED DOMA ZDRAVLJA U KOJEM JE RADIO

Vesti

Otkriveno da je doktor iz Novog Sada pre godinu dana bio akter JEZIVOG ČINA ISPRED DOMA ZDRAVLJA U KOJEM JE RADIO

Podeli vest

Lekar Zoran Komatović (48) iz Novog Sada, osumnjičen za ubistvo oca Ljubodraga (77) i majke Gordane (66), priznao je juče krivicu tokom saslušanja u Višem tužilaštvu. Za ubistvo oca, kako smo saznali, nije pokazao ni trunku kajanja, ali se pokajao jer je presudio majci

Komatoviću je, posle saslušanja, određen pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti.

On je, kako nezvanično saznajemo, do detalja opisao šta je prethodilo zločinu koji se odigrao u subotu ujutru u porodičnoj kući u naselju Doka u Sremskim Karlovcima. Tvrdio je da je, navodno, povod bila svađa sa ocem oko prodaje kuće i voćnjaka.

- Sa ocem sam se posvađao, a onda je nešto puklo u mojoj glavi. Uzeo sam pušku i ubio ga, zatim mahinalno upucao i majku. Nije trebalo nju da ubijem, ona je pokušala da nas umiri. Duboko se kajem zbog toga - otkriva nam sagovornik iz istrage.

MASAKR U SURDULICI! Pregazio muškarca, zaklao ljubavnicu, pa se ubio!
(FOTO/VIDEO) PRVE SLIKE I SNIMCI JEZIVOG MASAKRA U SURDULICI

Foto: printscreen RTV Pink

Vikendica u kojoj je doktor ubio roditelje

U daljem toku istrage neuropsihijatrijskim veštačenjem će biti ispitano u kakvom je stanju bio osumnjičeni u vreme dvostrukog ubistva i koji je stvarni motiv nezapamćenog zločina. U slučaju da se utvrdi da je ubica bio neuračunljiv, neće moći da mu se sudi, već će biti upućen u zatvorsku bolnicu.

U međuvremenu, saznalo se da je Zoran imao psihičkih problema i da je pre oko godinu dana pokušao da se ubije.

- Do tog trenutka imao je državni posao u novosadskom domu zdravlja. Istina, nije bio zaposlen za stalno, ali je imao ugovor o radu koji je trebalo da bude produžen da nije napravio tu glupost... Naime, u momentu psihičke slabosti isekao je sebi vene baš ispred ambulante u kojoj je radio - priča naš sagovornik.

Podsetimo, tela ubijenih supružnika pronašao je u subotu komšija koji je došao da ih poseti, a osumnjičeni lekar je uhapšen nekoliko sati kasnije, u svom stanu u Sremskim Karlovcima. Mirno je pošao s policajcima i nije pružao nikakav otpor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Fin čovek, dobar čovek; Samo po malo i ponekad ima psihičke slabosti!

pc

pre 3 godine

E, ako je radio u Domu zdravlja i ako su ga držali na ugovoru 10 godina nije ni čudo što je to napravio. I najtvrđi orah bi tu pukao sam od sebe.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59