• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

03.06.2020

21:52

PODZEMLJE UZDRMANO HAPŠENJEM TIJANE AJFON! Panika među "elitnim" devojkama, ZASTUPLJEN NOVI TREND!

Vesti

PODZEMLJE UZDRMANO HAPŠENJEM TIJANE AJFON! Panika među "elitnim" devojkama, ZASTUPLJEN NOVI TREND!

Podeli vest

Hapšenje prostitutke Tijane Maksimović, poznate kao Tijana Ajfon, donelo je velike potrese i promene u svetu prostitucije u Srbiji

Skok cena usluga i promene lokacija na kojima se ovaj posao obavlja, samo su neki od noviteta, kaže za Objektiv Boža Spasić, bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti.

- Mobilna prostitucija je sve češća. To znači da se klijenti i prostitutke više ne sastaju na ulici, ćoškovima i u hotelima. Sada postoji trend da se devojke naručuju i dolaze na kućnu adresu - kaže Božidar Spasić.

Često su to otvorene žurke, koje devojkama dižu cenu.

- Tijana Ajfon je preuzela ulogu organizatora ovakvih događaja, jer sa sobom vodi grupe devojaka.  Naručilac u ovom slučaju plaća troškove puta - objašnjava Spasić.

Foto: Printscreen You Tube/BN TV

Nakon njenog hapšenja, cene na tržištu su skočile zbog povećanog rizika od hapšenja.

- Ako je usluga koštala 300 evra, sada će sigurno biti 400. To su troškovi dodatnog opreza. Kada padnu “velika imena" u cenu se uračunava rizik od hapšenja. 

Gej prostitucija je sve više zastupljena, dok je vanredno stanje ovoj delatnosti u Srbiji zapravo donelo veći obim posla.

- Možemo da kažemo da su prostitutke radile vrlo intenzivno. Izgubile su strance koji su im bili najčešći klijenti, ali su imale veliki obim posla po privatnim žurkama koje su organizovane u zabačenim vikendicama i vilama.

Foto: printscreen You Tube In Production Official

Iako nakon velikih hapšenja često čujemo da se preti objavljivanjem spiskova poznatih klijenata, to se gotovo nikada ne dešava.

- Svedoci smo da to uvek ostaju samo prazne pretnje. Nakon hapšenja, sve se odjednom utiša i niko više ne spominje nikakve spiskove - zaključuje Spasić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija