• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.06.2020

15:31

ŠOK OBRT! TUŽILAŠTVO: Jurić nam NIJE dao ime političara pedofila!

Vesti

ŠOK OBRT! TUŽILAŠTVO: Jurić nam NIJE dao ime političara pedofila!

Podeli vest

Oglasili se i oni!

Nakon razgovora sa Igorom Jurićem, više javno tužilaštvo saopštilo je da se nije došlo do saznanja ko je navodni političar pedofil.

"Na osnovu informacija do kojih se došlo prilikom uzimanja izjave u višečasovnom razgovoru sa Jurićem, nije se došlo do podataka na osnovu kojih bi se utvrdio identitet NN izvršioca teškog krivičnog dela obljuba nad detetom", izjavila je Tanjugu portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

Takođe, kako je dodala, nema podataka ni o identitetu maloletnog lica nad kojim je delo učinjeno, a koje je u vreme izvršenja krivičnog dela imalo 13 godina.

Foto: Informer/Marko Đoković

Zbog toga, kako kaže portparolka, Tužilaštvo za sada još uvek nema dovoljno informacija neophodnih za pokretanje predkrivičnog postupka, a o daljem postupanju će blagovremeno obavestiti javnost.

Podsetimo, Jurić je danas novinarima rekao da je tužilaštvu predao sve što ima, a na pitanje da li je dao fotografije, on je ponovio da je sve podatke dostavio.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Abdula

pre 4 godine

Ja kod tog coveka ne videh ni malo zalost ili emocija kad mu je ubijena cerka vec samo njegovu ogromnu zelju za prisutnost u medijima.

Bane

pre 4 godine

A, što malo ne biste uhapsili tog tipa. Ili će da kaže ime, pa političara u zatvor, ili će priznati da laže pa njega u zatvor. Alo, državo Srbijo!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija