• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

13.06.2020

17:10

UBIO NEVENČANU SUPRUGU PRED NJENIM SINOM! Ubica sa Petlovog brda se predao policiji!

Vesti

UBIO NEVENČANU SUPRUGU PRED NJENIM SINOM! Ubica sa Petlovog brda se predao policiji!

Podeli vest

Vlada Stanković (50) koji je osumnjičen za ubistvo nevenčane supruge na Petlovom brdu predao se policiji u Aleksincu

Stanković je osumnjičen da je nožem usmrtio svoju nevenčanu suprugu Ljubicu V. (49).

Zločin se desio na Petlovom brdu u Beogradu u noći između srede i četvrtka, nakon što su se Ljubica i Vlada vratili iz Kruševca.

Prema pisanju medija, on se u toku noći se napio i posle kraće verbalne svađe potegao nož i jednim ubodom usmrtio nevenčanu suprugu.

Slučaj je prijavio dečak (14). On je pozvao policiju i rekao da je njegov očuh nakon kraće svađe nožem nasrnuo na njegovu majku.

Vlada je poreklom iz Niša, a ranije je već bio na izdržavanju zatvorske kazne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija