• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2020

11:42

(VIDEO) SEO JE PIJAN ZA VOLAN,  a ovaj snimak pokazaće vam da je IMAO MNOGO VIŠE SREĆE NEGO PAMETI

Vesti

(VIDEO) SEO JE PIJAN ZA VOLAN, a ovaj snimak pokazaće vam da je IMAO MNOGO VIŠE SREĆE NEGO PAMETI

Podeli vest

Znate li za onu izreku koja kaže da neko ima više sreće nego pameti? Ona bi mogla da se primeni na ovog vozača.

Snimak koji je objavila mađarska policija pokazuje kako samo jedan trenutak nepažnje može nekog koštati života, ali istovremeno i koliko sreće neko može da ima onda kada mu je najpotrebnije.

Kako se može videti, automobil je u punoj brzini preleteo ostrvo, probio ogradu i smrskan završio u dvorištu nekog objekta. Policija je saopštila neverovatan podatak - da je vozač prošao samo sa lakšim povredama i napisala samo jednu poruku "Ne pijte dok vozite".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija