• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

20.06.2020

11:56

50 UBODA NOŽEM Violetino telo danima ležalo u stanu,  obdukcija otkrila JEZIVI DETALJ

Vesti

50 UBODA NOŽEM Violetino telo danima ležalo u stanu, obdukcija otkrila JEZIVI DETALJ

Podeli vest

Nakon zločina, istraga je pokazala pravo zverstvo osumnjičenog mladića.

Obdukcija je utvrdila da je mladić (24), poreklom iz Srbije, zverski sa 50 uboda nožem izbo svoju bivšu devojku Violetu R. (38), koja je u ponedeljak pronađena mrtva u iznajmljenom stanu u Hagenu.

On je pre zločina boravio u zatvoru zbog sumnje da je učestvovao u trgovini ljudima, a nalazi se i na međunarodnoj poternici, te bi trebalo da bude izručen Srbiji, prenose nemački mediji.

Podsetimo, Violetino telo pronađeno je nedelju dana nakon smrti 15. juna u iznajmljenom stanu u Hagenu, gde je je boravila sa svojom ćerkom (3). Policija je slučajno saznala za zločin jer je došla da uhapsi Srbina, za kojim je bila raspisana poternica.

- Obdukcija je utvrdila da je Violeta iskasapljena. Pretpostavlja se da je Violetin bivši partner kobnog dana došao kod nje i njene ćerke u stan, gde je povremeno dolazio. Sumnja se da su se bivši partneri prvo žučno posvađali, nakon čega ju je on pretukao. Imala je povrede i modrice po celom telu - navode nemački mediji i dodaju:

Foto: Reuters

 

- Uhapšeni je zatim uzeo nož i izbo Violetu čak 50 puta. Nasumično ju je ubadao po telu, dok je ona jaukala i molila za pomoć. Stan je bio jeziv - prepun krvi.

Oteo devojčicu

Violetina ćerka je bila u stanu, ali se zasad još uvek ne zna da li je ona očevidac stravičnog zločina. Nakon ubistva on je devojčicu oteo i odveo u stan u kome su pronađeni. Prema pisanju nemačkih medija, uhapšeni je traženi zločinac.

Srpski državljanin je samo pet nedelja pre zločina izašao iz zatvora i policija ga je opet tražila. Naime, on je u zatvoru bio jer je osumnjičen zbog trgovine ljudima. Nepoznato je zasad da li je u pitanju prostitucija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija