• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2020

23:35

RASVETLJEN SLUČAJ jezivog zlostavljanja u Sremskim Karlovcima Ujak (30) se napio, pa silovao sestrića (9)

Vesti

RASVETLJEN SLUČAJ jezivog zlostavljanja u Sremskim Karlovcima Ujak (30) se napio, pa silovao sestrića (9)

Podeli vest

Aca P. (30) uhapšen zbog sumnje da je 13. juna na rođendanskoj proslavi brutalno silovao svog sestrića, koji je bio omamljen od alkohola. Dečak se danima oporavljao u bolnici

Aca P. (30) iz naselja Čerat u Sremskim Karlovcima uhapšen je juče zbog sumnje da je 13. juna napio pa silovao svog devetogodišnjeg sestrića na jednoj rođendanskoj proslavi u tom naselju!

Dečak se danima oporavljao u bolnici od strašnih povreda na anusu, nakon čega je izmešten u hraniteljsku porodicu (vidite okvir)!

 

I ujak i teča

Aca je istovremeno i ujak i teča dečaku kog je silovao. Naime, Acina žena je tetka po ocu zlostavljanog mališana
Komšinica


 

Vratili ga u zoru

Nesrećni mališan je, inače, dete sa posebnim potrebama jer je skoro gluvonem. Kako je pokazala istraga, dečaka je tetka 13. juna odvela na rođendansku žurku u naselju Čerat, gde su dečaku odmah ponudili da popije pelinkovac.
- Na žurci je bio i Aca, koji je takođe hrabrio dečaka da popije što više, pa je mališan ubrzo bio potpuno omamljen od alkohola i ostavili su ga da spava u jednoj sobi. Aca je to iskoristio, ušunjao se u sobu i silovao sestrića - kazao je naš izvor.


Dečaka su rođaci doveli kući tek oko četiri sata izjutra.
- Mališan je prespavao skoro ceo dan, a kad se probudio, požalio se roditeljima da ga boli zadnjica. Oni su ga odmah odveli kod lekara, koji je potvrdio da je dečak silovan, ali u prvom trenutku nije se znalo ko ga je zlostavljao, jer se mališan nije ničeg sećao zbog alkohola. Postojala je bojazan i da nije jedina žrtva manijaka, jer je na rođendanskoj proslavi bilo između 30 i 40 dece. Ipak, nakon deset dana intenzivne istrage, nesumnjivo je utvrđeno da je dečaka silovao njegov ujak, koji je uhapšen - rekao je naš sagovornik.

Foto: Shutterstock


Majka silovanog mališana juče nije želela da priča o jezivom zlostavljanju i samo je kratko poručila našim reporterima: 
- Nemam šta da kažem!


Meštanka ovog naselja saosećala je sa njenom mukom.
- Razumite je, nije joj lako... Doživela je da joj je brat silovao dete... Na toj rođendanskoj proslavi sam bila i ja sa svojom decom i videla sam kada je tetka dovela tog malog, koji je kasnije silovan. Čak sam primetila i da mu je ona sipala prvi pelinkovac, pa sam je pitala da li je normalna kad to daje detetu. Međutim, ja sam ranije otišla sa rođendana, ne znam šta se tačno posle desilo - ispričala je ona.

Bije se sa ženom

Naša sagovornica ističe da je Acino hapšenje iznenadilo sve meštane Čerata.
- Ne mogu da verujem da je mogao tako nešto da uradi! Pa i on ima sina od četiri godine, gde mu je bila pamet? Priča se da je te večeri bio mortus pijan, ali to nije opravdanje... On jeste malo problematičan i često se tuče sa svojom ženom, ali da siluje dete?! Pa to je strašno! - zgražavala se komšinica.

Otac pretio da će pobiti svu decu

Otac zlostavljanog dečaka je 16. juna, kada su socijalni radnici došli u njegovu porodicu na proveru, pretio da će pobiti svu svoju decu ukoliko mu odvedu sina. Međutim, socijalni radnici su uspeli da ga smire i dečak je, po izlasku iz bolnice, smešten u hraniteljsku porodicu. Od tada su ga majka, braća i sestre više puta obišli, ali za sada nije poznato da li će on ikada biti vraćen u svoju porodicu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija