• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ. S.

12.07.2020

11:24

PIROMAN IŠAO REDOM I PALIO POMOĆNE OBJEKTE KOD PROKUPLJA! Meštani zgranuti, CILJANO JE BIRAO KUĆE!

Vesti

PIROMAN IŠAO REDOM I PALIO POMOĆNE OBJEKTE KOD PROKUPLJA! Meštani zgranuti, CILJANO JE BIRAO KUĆE!

Podeli vest

Za sada nepoznato lice tokom noći je u planinskom selu Žitni Potok kod Prokuplja zapalilo četiri pomoćna objekta na imanjima.

Intervenisali su i vatrogasci, a policija traga za piromanom. Na sreću, povređenih nema.

Kako smo nezvanično saznali, meštani su primetili vatru, pa su obavestili policiju, a čitave noći goreli su objekti.

-Ja uopšte ne znam šta je želela osoba koja je ovo učinila. Zamislite da idete i redom palite pomoćne objekte na imanjima, koja su i ovako napuštena i u njima odavno niko ne živi - kazala nam je osoba koja je upućena u istragu.

Ona dodaje da je ciljno birao kuće u kojima nema nikog i da je požar podmetao ne na tim kućama,
već baš na pomoćnim objektima i plevnjama. Ipak, vatra je mogla da se proširi i na šume, domaćinstva, ali na sreću, vatrogasci su intervenisali na vreme i ugasili sva četiri požara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija