• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2020

14:41

SERIJSKI SILOVATELJ IZ SRBIJE UHAPŠEN U NEMAČKOJ! Prišao ženi koja je trčala i pitao za put, USLEDIO HOROR

Vesti

SERIJSKI SILOVATELJ IZ SRBIJE UHAPŠEN U NEMAČKOJ! Prišao ženi koja je trčala i pitao za put, USLEDIO HOROR

Podeli vest

Hapšenje u Nemačkoj!

Berlinska policija je uhapsila osobu koju se sumnjiči za seriju silovanja izvršenih u samo mesec dana, a mediji javljaju da je reč o državljaninu Srbije.

Prvo silovanje se dogodilo pre mesec dana, a onda je za samo 31 dan muškarac u Berlinu i okolini navodno napao sedam žena od kojih je pet silovao. Osmu žrtvu je silovao juče u Potsdamu, nakon čega je uhapšen.

"Nakon još jednog silovanja u području Potsdama, večeras su policajci uspeli da uhapse 30-godišnjeg muškarca, koji je, prema trenutnim saznanjima, traženi serijski zločinac - objavio je berlinski državni tužilac sinoć na Tviteru. 

Prema navodima policije, radi se o 30-godišnjaku sa pasošem Srbije koji je u periodu od 12. juna do sinoć (14. 7.) napadao i silovao žene. Muškarac je osumnjičen za pet silovanja i pokušaje silovanja uglavnom u šumama u Berlinu i okolini. Jučerašnja žrtva je džogirala šumskom stazom kada joj je napadač prišao i pitao za put. Ubrzo nakon toga, navodi se, nasilnik ju je savladao i silovao.

Foto: AP/Photo

 

"Sada nam je mnogo lakše. U poslednje vreme smo se uvek kretale zajedno jer smo znale da se ovde dogodilo silovanje. Nismo išle same da trčimo, niti smo se vozile same, niti smo uveče izlazile same", rekla je prolaznica za nemačku RTL televiziju.

Policija je još prošle srede (8.7.) objavila snimak osumnjičenog, koji je policiji poznat i zbog drugih delikata. Na temelju tog snimka u roku nekoliko dana primljeno je oko 300 informacija, prenosi RTL.

Kada je 28. juna napao ženu, policija je zaključila da se radi o serijskom silovatelju. Tri sata je zlostavljao svoju žrtvu, a tek potom je pustio i pobegao. Uz pomoć žrtve policija je tada uradila foto-robot uz pomoć kojeg je počinitelj identifikovan na nadzornim kamerama.

U sinošnjem hapšenju učestovalo je 50 policajaca i najmanje osam vozila, prenosi bulevarski berlinski medij BZ.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbin iz srbije

pre 3 godine

Sta znaci sa pasosem Srbije, dajte njgovo ime i prezime.

Muki

pre 3 godine

Treba lepo da napisu ko je i sta je gospodin, a to je da je Albanskog porekla, sa nasim pasosem, a ne da se blati opet po Srbima, ma da je steta vec nacinjena.

Djoka Vatreni

pre 3 godine

Da li je to neki siptar sa Srpskim pasoshem?

Žigolo

pre 3 godine

Svako normalan će shvatiti, smišljeno i sračunato se ne objavljuje ime uhapšenog nego samo "da ima pasoš Srbije" da bi se ocrnili Srbi. To što u državi Srbiji živi 30-tak nacija za njih je nebitno ... bagra

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija