• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

16.07.2020

14:01

KOŽA JOJ JE VISILA SA OBRAZA, NOS POCEPAN, UVO POLUOTKINUTO! Majka devojčice (7) koju je juče NAPAO STAFORD: Zaklao bi je da ga nisu odvojili!

Vesti

KOŽA JOJ JE VISILA SA OBRAZA, NOS POCEPAN, UVO POLUOTKINUTO! Majka devojčice (7) koju je juče NAPAO STAFORD: Zaklao bi je da ga nisu odvojili!

Podeli vest

Marijana Ivanović majka sedmogodišnje L.I. iz okoline Aranđelovca koju je juče teško povredio komšijin pas rase američki staford kaže da njeno dete ne bi preživelo da na vreme nisu reagovali.

- Lena je vozila bicikl putem gde i ostala deca prolaze i igraju se tu. Ne znam šta je iziritiralo komšijinog psa, ali je napao prvo bicikl, a onda i dete. Unakažena je - kaže za Kurir Marijana.

Ona je celu noć provela u Institutu za majku i dete, gde je sinoć na Plastičnoj hirurgiji operacija deteta trajala tri i po sata

Za danas je zakazana i druga operacija deteta. Sreća u nesreći je, kažu roditelji, da je dete sa svojim timom operisao dr Radoje Simić, načelnik Odeljenja plastične hirurgije u Institutu za majku i dete. On važi za jednog od najboljih dečijih plastičnih hirurga u regionu.

- Jutros nam je dr Simić rekao da je Lena dobro, da je operacija dobro prošla. Samo da joj ne ostanu ožiljci, devojčica je to - kroz plač nam govori Marijana i prepričava sinoćnje nemile scene.

- Kada sam je videla koža joj je visila sa obraza, nos pocepan, uvo poluotkinuto. Ujeo ju je sa podlakticu i na nogama sam videla ujede. Zaklalo bi mi dete da ga žena čiji je pas nije odvojila. Strašno - priča Marijana.

U policiji su nam potvrdili da su pokrenuli istragu. Vlasnik psa američki staford G. M. iz sela kod Aranđelovca, sam je telefonom prijavio da je u tamošnju Opštu bolnicu dovezao komšijino dete koje je ujeo njegov pas. 

- Ne znam šta da vam kažem, ne krivim nekako ni njih. Samo je trebalo da ga vežu. Mi kupujemo mleko i sir od tih ljudi i uvek sam zvala kada sam slala decu da vežu psa. Nemam ja ništa od toga što će oni da odgovaraju. Meni je dete unakaženo. I to na ulici. Tu svaki dan ima komšijske dece. Samo u toj ulici živi njih sedmoro - ispričala je Marijana.

Milinković je sinoć dao izjavu u stanici policije u Aranđelovcu, a iz Policijske uprave Kragujevac pokrenuta je detaljna istraga slučaja, a pas je odveden na ispitivanje kod nadležnih veterinarskih inspekcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stole

pre 3 godine

Zabraniti opasne rase. Odrediti surove zatvorske kazne. I sprovoditi zakone.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija