• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

17.07.2020

11:08

PRESUDA ZA ZLOČIN U PORTI CRKVE U VRANIĆU Zbog brutalnog ubistva u gluvo doba noći, Marko Petković osuđen na 17 godina

Vesti

PRESUDA ZA ZLOČIN U PORTI CRKVE U VRANIĆU Zbog brutalnog ubistva u gluvo doba noći, Marko Petković osuđen na 17 godina

Podeli vest

Marko Petković osuđen je danas na 17 godina zbog ubistva Saše Joksića 2015. godine u Vraniću.

Petković je nakon zločina uhapšen, ali mu je pritvor 2018. godine zamenjen kućnim pritvorom, nakon čega mu se izgubio trag i on se više nije pojavljivao na suđenjima. Sud je i za njim raspisao poternicu, a uhapšen je krajem januara ove godine u okolini Aranđelovca. Kod njega su tad pronađeni pištolj i falsifikovana bugarska lična karta.

Ubistvo koje je šokiralo meštane dogodilo se avgusta 2015. godine u gluvo doba noći ispred lokalne pravoslavne crkve u Vraniću.

Zločin se dogodio u porti crkve, u kojoj se postavljao šator, kao deo proslave seoske slave. Porta je bila puna ljudi koji su učestvovali u postavljanju šatora, a pojedini od njih su bili pod dejstvom alkohola.

Nakon što je šator postavljen, Saša je primetio trojicu mladića kako uriniraju u porti crkve. Nakon što im je rekao da to ne rade, došlo je do svađe i jedan od trojice mladića ga je nasmrt izbo.

Napadač je izvukao je nož i najpre Saši naneo tri ubodne rane, od kojih je i preminuo na putu za bolnicu, a nakon toga je ranio Dražena J, koji je bio sa njim u društvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)
Live TV

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je počeo da dopušta mogućnost mirovnih pregovora sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom, zbog verovatnog dolaska Donalda Trampa na vlast u Americi, piše Onet pozivajući se na poljskog politikologa Vitolda Sokalu. Ova saznanja i pitanje da li će do pregovora uskoro i doći komentarisali su Ivan Ivanović iz SNP "Naši" i putem video-linka bivši protivterorista i dobrovoljac u ratu u Donbasu Radomir Počuča.

02.08.2024

12:35

Sport

Milica poražena od Izraelke! Srpkinja ide u borbu za bronzu na OI!
Olimpijske igre

Milica poražena od Izraelke! Srpkinja ide u borbu za bronzu na OI!

Srpska džudistkinja Milica Žabić (30) poražena je od predstavnice iz Izralea Raz Herško (26), u kategoriji preko 78 kilograma. Ona će od 16 časova u repasažu pokušati da stigne do bronzane medalje sa dve pobede. Prva rivalka biće joj Japanka Sone Akira, a u slučaju da pobedi, za medalju će se boriti protiv bolje iz duela Larisa Cerić (Bosna i Hercegovina) - Kim Ha-jun (Južna Koreja).

02.08.2024

12:24

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija