• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.07.2020

07:50

IMAĆU TRAUME ZA CEO ŽIVOT! Trudna supruga serijskog silovatelja PRVO TVRDILA DA GA NE POZNAJE, pa DA SU MU SVE SMESTILI, a onda je otvorila dušu!

Vesti

IMAĆU TRAUME ZA CEO ŽIVOT! Trudna supruga serijskog silovatelja PRVO TVRDILA DA GA NE POZNAJE, pa DA SU MU SVE SMESTILI, a onda je otvorila dušu!

Podeli vest

"Nemački mediji mogu da pišu šta hoće, to je neko hteo da mu smesti... To što navode za njega to je laž, on je moj muž, sa njim dete imam, to su bolesne priče za slušati. Ovo je noćna mora, ni u snu ne bih pomislila... ja vam kažem da mu to nameštaju, da dobije što više zatvora".

Ovim rečima govorila je Milijana M. supruga Siniše K, serijskog silovatelja koji je nakon nekoliko nedelja bekstva uhapšen u Berlinu zbog napastvovanja čak sedam žena među kojima je bila i maloletnica. Nemački mediji su napade opisali kao izuzetno brutalne, za Sinišom se tragalo nedeljama helikopterima, dronovima, u potrazi je učestvovalo više od 80 policajaca...

I pored svega toga, Sinišina trudna supruga Milijana, ne želi da poveruje da je njen izabranik počinilac teškog i gnusnog krivičnog dela koje je zgrozilo celu Nemačku.

Kako kaže, njenom Siniši sve smeštaju, a sumnja da to čini čovek koji je nju nedavno napao u Nemačkoj.

Najpre je poricala da ga poznaje, a onda je otvorila dušu i ispričala da je i sama bila žrtva napada u Berlinu...

- Taj ne odgovara nijedan dan za to, a napao je trudnu ženu... Ja ću imati traume za ceo život. To se desilo u Berlinu pre otprilike tri meseca, napastvovao me je pijani i drogirani čovek koji je pokušao da me siluje. Nisam ga prijavila pošto sam bez papira, a Siniša je mene branio. Siniša je jedan divan momak, a taj tip ga je tužio. Ko će za to da odgovara? Nema zatvora za tog čoveka. Siniša je mene samo zaštitio što bi svaki muškarac uradio za svoju devojku - prepričava Milijana iskustvo koje je preživela u Berlinu.

Kako tvrdi, ne zna za šta je tačno Siniša osumnjičen, ali veruje da su mu "dosta toga napakovali".

- Ja vam govorim istinu jer ja poznajem Sinišu. To je nepravda za mene, da neko odgovoara, a neko ne - kaže Milijana.

Foto: BILD / SCREENSHOT

Kada smo joj saopštili da jee osumnjičen da je silovao sedam žena, ona je rekla: "Molim? To je čista laž!"

- On ima ženu, mene, valjda ga ja najbolje poznajem. Nemački mediji mogu da pišu šta hoće, to je neko hteo da mu smesti, verovatno taj što je mene napastvovao. To što navode za njega to je laž, on je moj muž, sa njim dete imam, to su bolesne priče za slušati. Ovo je noćna mora, ni u snu ne bih pomislila... Ja vam kažem da mu to nameštaju, da dobije što više zatvora - uverena je čvrsto Milijana.

Kada je reč o navodima da je Siniša već silovao u Srbiji za šta je i osuđen, Milijana to negira tvrdeći da nije silovao, već da su ga uvukli u "nešto što ne treba, dok je bio mlađi".

- Ja hoću samo da taj što je pokušao mene da siluje da odgovara, a ne da bude na slobodi. Siniši je sve to spakovano, ja to znam i znala sam, on treba da postane otac za mesec dana, ovo je sve žalosno šta se dešava. Niko nije otišao u Nemačku da se glupira, već da zarađuje novac. On je jako vredan - kaže Sinišina supruga.

Foto: BILD / SCREENSHOT

Kako je objasnila, ona je sa njim bila sedam meseci u Nemačkoj, ali se u međuvremenu, pre oko tri nedelje, vratila za Srbiju gde se i sada nalazi. U međuvremenu, njen suprug je uhapšen u spektakularnoj akciji nemačke policije i to uspomoć foto-robota koji je napravljen zahvaljujući Sinišinoj poslednjoj žrtvi.

Podsećanja radi, Siniša K. je u Srbiji već robijao pet godina zbog istog krivičnog dela i krađe, a njegova žrtva tada je bila maloletnica!

- Od 2013. do 2018. godine bio je u zatvoru zbog silovanja i krađe. Osuđen je na kaznu od pet godina i četiri meseca za silovanje i dva meseca za krađu, pa mu je sud spojio te dve kazne i izrekao ukupno pet godina i četiri meseca zbog oba krivična dela - nezvanično je saznao "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20