• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

21.07.2020

17:52

ZAVODIO STARIJE ŽENE NA FEJBUKU, ZORICU ZAPALIO, A ONDA POPIO OTROV! Pomahnitali Radomir izazvao horor na stepeništu! NESREĆNA ŽENA UGASILA VATRU, PA GOLA KUCALA NA VRATA KOMŠIJA!

Vesti

ZAVODIO STARIJE ŽENE NA FEJBUKU, ZORICU ZAPALIO, A ONDA POPIO OTROV! Pomahnitali Radomir izazvao horor na stepeništu! NESREĆNA ŽENA UGASILA VATRU, PA GOLA KUCALA NA VRATA KOMŠIJA!

Podeli vest

Radomir Blagojević (52) ubio Zoricu Kalinić (66) tako što ju je polio benzinom i zapalio samo zato što ga je ostavila. Kad je video policajce, Radomir je popio bočicu otrova, ali je preživeo

Radomir Blagojević (52), koji je 13. jula polio benzinom i zapalio bivšu ljubavnicu Zoricu Kalinić (66) u hodniku njene zgrade u Beogradu, pokušao je da se ubije prilikom hapšenja! Kad je video policajce da mu se približavaju, pomahnitali Radomir je popio bočicu otrova, ali je preživeo!

Tereti se za teško ubistvo, počinjeno na naročito svirep način, zbog čega mu preti višedecenijska robija.

Tuga

Bila je gola jer je sve na njoj izgorelo, odeća, kosa, lice, telo... Ječala je, a onda je utrnula od bolova
Komšija

 

 

Zavodio starije žene

Izvor iz istrage kaže da je Blagojević preko Fejsbuka kontaktirao uglavnom starije žene i zavodio ih. Tako je pre tri meseca započeo vezu i sa Zoricom. Međutim, ona je nedavno odlučila da prekine tu vezu, sa čim Radomir nikako nije mogao da se pomiri.
- Blagojević je 13. jula, oko 10 sati ujutro, u zasedi čekao Zoricu ispred njene zgrade u Surčinskoj ulici u Beogradu dok je ona bila u prodavnici. Kad je ušla u hodnik zgrade, Radomir joj je krišom prišao s leđa, polio je kanticom benzina i zapalio je, a zatim je pobegao. Nesrećna žena je gorela na nogama, ali njene krike niko od stanara nije čuo zbog buke, jer su radnici renovirali jedan stan u prizemlju - objašnjava naš sagovornik.

Foto: Privatna arhiva


Zorica je, kaže on, uspela sama da ugasi vatru pa je i, pored stravičnih opekotina, uspela da se popne na prvi sprat, gde je pozvala komšije u pomoć.
- Odmah je transportovana u bolnicu, ali imala je užasne povrede i preminula je dva dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je ona nedavno raskinula vezu sa Radomirom Blagojevićem, sa kojim se upoznala preko Fejsbuka. Snimci sa nadzornih kamera u okolini zgrade u Surčinskoj ulici pokazali su da ju je upravo on čekao ispred zgrade i da ju je napao - rekao je naš sagovornik.

Foto: Privatna arhiva


Policija je raspisala poternicu za Radomirom i on je u nedelju lociran u Smederevu.
- Kada je video policajce da mu se približavaju, Blagojević je zgrabio bočicu sa otrovom i popio ga, ali je brzom reakcijom lekara spasen. Kad je došao sebi, saslušan je i tada je priznao da je ubio Zoricu. Na zaprepašćenje inspektora, priznao je da je i ranije pokušavao da zapali ljude, jednog muškarca i jednu ženu, ali oni su preživeli te napade -
kazao je naš izvor.


Zoričin komšija nam je ispričao da je ona rodom iz Koceljeve, gde joj žive sin i sestre.
- Znam da je preko Fejsbuka upoznala tog Radomira i da su započeli vezu, ali Zorica se ubrzo gorko pokajala zbog toga. Shvatila je da taj čovek nije normalan, plašila ga se. On joj se često uvaljivao u stan, a Zorica bi tada pozivala mene i moju ženu na kafu da ne bi ostajala sama s njim - priča komšija.

Lagao ju je

Prema njenim rečima, Radomir je svakakvim lažima pokušavao da zadrži Zoricu, ali ona nije nasedala na to.
- Pričao joj je da treba da proda neku kuću u Bosni i da će kupiti lep stan u kom će zajedno živeti, iako je bilo očigledno da je na sve načine pokušavao da se useli kod nje. Zorici je nedavno pukao film, pa je pozvala svog sina i on je izbacio Radomira iz stana - kaže on.

Foto: Privatna arhiva


Govoreći o danu kad je Zorica zapaljena, komšija ističe da ništa nije čuo sve dok mu ona nije banula u stan, sva izgorela.
- Bila je gola jer je sve na njoj izgorelo, odeća, kosa, lice, telo... Ječala je, a onda je utrnula od bolova. Sve vreme do dolaska hitne pomoći je bila svesna. Mojoj ženi je rekla da ju je neko polio benzinom i zapalio, ali da nije videla ko joj je to uradio - ispričao je komšija. 

Piromanu određen pritvor do 30 dana

Radomir Blagojević je prekjuče saslušan u Višem sudu u Beogradu, nakon čega mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana. U saopštenju Višeg suda stoji da je pritvor određen zbog "postojanja osobitih okolnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija