• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2020

23:29

PREMINULI ČOVEK u stanu ostavio OSAM KAMIONA smeća!

Vesti

PREMINULI ČOVEK u stanu ostavio OSAM KAMIONA smeća!

Podeli vest

Radnici Javno-komunalnog preduzeća "Medijana" juče su započeli čišćenje stana u Prvomajskoj ulici u Nišu u kome je pre tri dana pronađen mrtav njegov vlasnik (86). Prema procenama radnika, biće potrebno više dana kako bi sve očistili jer u stanu ima toliko smeća da se napune prikolice sedam-osam kamiona

Stariji čovek je živeo sam, a već više decenija sakupljao je najrazličitije stvari iz kontejnera i gomilao ih u stanu. Radnici "Medijane" danas su jedan kamion napunili samo onim što se nalazilo u hodniku - starim novinama, garderobom, delovima nameštaja, plastikom, pokvarenom hranom.


Stanari te zgrade proteklih dana su bili u pravoj agoniji zbog neprijatnog mirisa koji se širio iz stana, kako pre nego što je leš odvezen iz stana, tako i nakon toga. Zbog užasnog mirisa, ali i miševa koji su se pojavili u zgradi zbog stana zatrpanog smećem, jedan broj stanara se privremeno iselio iz svojih domova.


Kako bi bezbedno očistili stan, radnici su obučeni u skafandere, imaju maske i rukavice poput zaposlenih u kovid-bolnicama.


Stan preminulog čoveka očišćen je po nalogu gradskog Štaba za vanredne situacije, a nakon apela stanara zgrade.


Leš preminulog muškarca pronađen je takođe posle apela stanara i upozorenja da je čovek sigurno preminuo jer se iz stana širi užasan miris, a nisu ga videli četiri-pet dana.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija