• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2020

12:17

(FOTO) OVO SU ROMEO I JULIJA IZ BELE CRKVE! Anđelko je Katicu izbo, a onda presudio sebi! Ljubav u pozne godine zavšena TRAGIČNO!

Vesti

(FOTO) OVO SU ROMEO I JULIJA IZ BELE CRKVE! Anđelko je Katicu izbo, a onda presudio sebi! Ljubav u pozne godine zavšena TRAGIČNO!

Podeli vest

Anđelko F. (65) zaklao je juče svoju ljubavnicu i bivšu svastiku Katicu T. (61), a onda se obesio. Tragedija se odigrala u selu Dupljaja kod Bele Crkve

Foto: Privatna arhiva

Njihova tela pronašla je Anđelkova ćerka. U potpunom šoku što je našla mrtve oca i tetku, odmah je zvala policiju. Kada je policija stigla, mrtva Katica ležala je u sobi. Bila je sva krvava i imala je veliku ranu na vratu. Pored tela bio je veliki krvavi nož. Anđelka su našli obešenog u šupi pored kuće. Ruke su mu bile krvave.

Foto: Privatna arhiva

Anđelko F.

Prema nezvaničnim informacijama ovde je reč o tragičnoj ljubavnoj priči. U sobi je, naime, pronađeno oproštajno pismo koje je navodno Anđelko pisao u Katičino ime. U pismu je navedeno da su se njih dvoje zajedno odlučili na tragičan čin.

Navodno, njih dvoje su se viđali u Beogradu, Pančevu i Dupljaji, ali nisu smeli da obelodane emotivnu vezu zbog familije. Nisu to mogli da izdrže, pa su se dogovorili da sebi prekrate muke.

Foto: Privatna arhiva

Anđelko F, Katica T. (plava žena sa dužom kosom, u crno-plavoj odevnoj kombinaciji)

Foto: Privatna arhiva

Porodična kuća u kojoj se dogodila tragedija

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija