• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

22.08.2020

23:20

MAJKA SA SINOM (3) PALA SA ŠESTOG SPRATA! Jezivi detalji strave i užasa u centru Lazarevca!

Vesti

MAJKA SA SINOM (3) PALA SA ŠESTOG SPRATA! Jezivi detalji strave i užasa u centru Lazarevca!

Podeli vest

Aleksandra E. je nastradala dok je njen sinčić T. T. teško povređen kada su pali sa terase . Policija sumnja da je žena namerno sa dečakom u naručju skočila, dok njeni rođaci tvrde da se ona bacila za sinom, koji je slučajno pao

Aleksandra E. (29) iz Lazarevca nastradala je, dok je njen sin T. T. (3) teško povređen kada su u petak pali sa šestog sprata zgrade u kojoj su živeli. Policija sumnja da je nesrećna žena najverovatnije u trenutku nervnog rastrojstva namerno skočila sa dečakom u naručju, ali Aleksandrina rodbina, s druge strane, tvrdi da je dete slučajno palo sa terase i da se onda ona bacila za njim.

Stravična tragedija dogodila se oko devet časova ujutru u Karađorđevoj ulici u centru Lazarevca. Prema rečima izvora bliskog istrazi, Aleksandra E. je u stanju nervnog rastrojstva uzela dete u naručje izašla na terasu i sa njim skočila sa šestog sprata.

Prolaznici zvali pomoć

Jezivu scenu prvi su primetili prolaznici, koji su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- Aleksandra je na mestu nastradala i njeno telo je bilo skroz izlomljeno. Dečak je davao znake života. Mališana je najverovatnije spasilo to što je ostao u majčinom naručju, pa mu je Aleksandra tako svojim telom ublažila udar - objašnjava naš sagovornik.

Kika je bila divna majka

Aleksandrin drug iz detinjstva kaže da su je zvali Kika i da nikada nije odavala utisak da bi mogla da uradi tako nešto.

- Sećam se da mi je pričala koliko želi da se ostvari kao majka. Kika je bila presrećna kad je rodila tog dečaka. Pamtiću je kao nekog ko je uvek pokušavao da razmišlja pozitivno. Nema šanse da je pokušala da naudi svom sinu - kaže ovaj Lazarevčanin.

 

On dodaje da je dečak hitno prevezen u Urgentni centar, gde je odmah po prijemu i operisan.

- Njegov život je u opasnosti zbog brojnih preloma po glavi i telu. Lekari prate njegovo stanje iz minuta u minut i daju sve od sebe da dečak preživi - kazali su u Urgentnom centru.

U međuvremenu policija je otišla do stana gde je Aleksandra živela sa porodicom.

- Patrola je pokušala da uđe, ali su vrata bila zaključana. Počeli su da lupaju, a pošto niko nije odgovarao, provalili su unutra. Šokirani policajci su videli da u sobi spava Aleksandrin muž Nikola T. (39). Morali su da ga probude kako bi mu objasnili šta se dogodilo. Sve vreme su ga sprečavali da izađe na terasu kako ne bi ugledao telo svoje supruge i eventualno pokušao i sam da skoči - navodi naš izvor.

Nikola T. je policajcima ispričao da je rano ujutru došao sa posla, da su Aleksandra i sin spavali i da je sve bilo u redu.

- Kazao je da ne zna zašto bi Aleksandra uradila ovako nešto. Nakon nekoliko sati od tragedije Nikola je u pratnji dva policajca odveden u policijsku stanicu - kaže naš sagovornik.

Nije namerno skočila

Aleksandrina rodbina, s druge strane, isključuje mogućnost da je ona namerno sa detetom skočila i odbacuje tvrdnje da je ona imala psihičke probleme.

Slični slučajevi

* 17. jun 2019. - Danijela Radojičić (36) iz Beograda najpre je isekla vene sebi i trogodišnjoj ćerki Teodori, a potom je pred očevicima nesrećno dete bacila sa četvrtog sprata. Zapalila je stan, vikala sa terase, a onda i sama skočila u smrt. Inače, Danijela je završila farmaciju u Beogradu i radila je u laboratoriji na VMA. Sa suprugom Dejanom je u braku bila sedam godina.

* 28. jun 2011. - Anita Stavrić (35) iz Niša gurnula je sa balkona stana na četvrtom spratu zgrade dvoje dece, sina Konstantina (2) i ćerkicu Anastaziju (5), koje je prethodno naterala da poljube ikonu, a potom je i sama iskočila. Na mestu su poginuli ona i dečak, dok je devojčica teško povređena, ali je uspela da preživi. Te noći u stanu se nalazio i njen suprug, koji je spavao.

* 6. decembar 2011. - Palko (51) i Ilonka (47) Ponjiger, sa trogodišnjim sinom Milanom u naručju, skočili su sa šestog sprata Vojnog samačkog hotela u beogradskom naselju Zvezdara. Otac i majka poginuli su na mestu. Mali Milan, sa povredama koje su ostavljale malo mesta za nadu, čudom je preživeo posle višestrukih i komplikovanih operacija. Palko i Ilonka više od 17 godina pokušavali su da dobiju naslednika i na kraju u tome uspeli vantelesnom oplodnjom. Prijatelji su pričali da nije bilo kraja njihovoj sreći kada su konačno dobili dete. Niko nije mogao da prihvati da su, posle svega, pokušali da ga odvedu u smrt.

 

- Ja sam odrastao sa njom. Nije nikakvih psihičkih problema nikad imala. Nije imala ni problema u braku. Ne verujem da je izvršila samoubistvo jer je jako želela to dete. Sumnjamo da je dečak pao sa terase i da je ona skočila za njim - priča Pavle Cvetković, Aleksandrin rođak.

Biljana, tetka nastradale žene, koju smo takođe zatekli na mestu tragedije, kaže da bi ona po detetu primetila da je bilo nekih problema braku Aleksandre i Nikole.

- Videlo bi se to po ponašanju. Oni su divni roditelji, uvek posvećeni tom lepom dečaku, koga su tako žarko želeli. Kakve crne psihičke smetnje i te gluposti. I Aleksandra i Nikola su pobožni, verovali su u Boga. Kada sam čula šta se desilo, umalo nisam pala u nesvest - ispričala je Biljana.

Prema rečima komšija ove porodice, oni su se u Lazarevac doselili pre godinu dana.

- Taj stan u kom su živeli Aleksandra je nasledila od svog dede. Malo su ga adaptirali i počeli tu da žive kao i svaka normalna porodica. Aleksandra je studirala defektologiju jer je htela da pomaže deci sa posebnim potrebama - priča jedan od komšija i dodaje:

- Čuo sam da je kao mala preživela porodičnu tragediju jer joj je otac umro od korišćenja narkotika. To se dogodilo pre 25 godina, a taj čovek je navodno bio prvi registrovani narkoman u Lazarevcu koji je umro od droge. I Aleksandra i Nikola bili su bliski crkvi. Nikola radi kao vozač i razvozi vernike po manastirima po Srbiji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija