• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

23.08.2020

18:39

MAJKA JE JAUKALA ZA NASTRADALIM MEZIMCIMA! Dečaci više od pola sata bili pod vodom, JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE NA JEZERU OČAGA!

Vesti

MAJKA JE JAUKALA ZA NASTRADALIM MEZIMCIMA! Dečaci više od pola sata bili pod vodom, JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE NA JEZERU OČAGA!

Podeli vest

Dečaci starosti pet i sedam godina utopili su se danas na jezeru Očaga kod Lazarevca dok su se majka i očuh Kristijan V. igrali sa njihovom sestricom od godinu i po u plićaku

Braća su se kupala i udaljili se od obale, pa iako nisu bili u dubokoj vodi, potonuli su.

Majka i očuh, čim su videli da dece nema na površini, počeli da kukaju i dozivaju pomoć.

Spasioci Sportsko-rekreativnog centra "Kolubara" su reagovali i počeli potragu za mališanima, a priključili su im se i drugi kupači.

TUGA! PREMINULA BRAĆA POSLE DRAME NA JEZERU OČAGA! Reanimacija nije uspela!

Dečaci su pronađeni blizu mesta gde su se i kupali, izvučeni su na obalu, gde su lekari Hitne pomoći više od sat pokušavali da ih reanimiraju, ali na žalost nisu uspeli.

Ubrzo su na mesto tragedije došli rođaci nastradalih dečaka.

- Čuli smo od drugih rođaka da su deca bila pod vodom više od pola sata - rekao je jedan od rođaka.

Policija i tužilaštvo su obavili uviđaj, a dok je on trajao nesrećna majka i očuh su sedeli na obližnjoj klupi u društvu policije.

Povremeno su se čuli krici majke koja je zapevala i kukala na sav glas nad svojim nastradalim sinovima.

Ona je zatim sa mesta nesreće odvezena policijskim autom


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija