• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.08.2020

23:34

PIJANI TINEJDŽER (18) AUTOM UBIO ČOVEKA! Detalji stravične saobraćajne nesreće u Sokobanji!

Vesti

PIJANI TINEJDŽER (18) AUTOM UBIO ČOVEKA! Detalji stravične saobraćajne nesreće u Sokobanji!

Podeli vest

Nenad J. (18), vozeći "reno klio" sa čak 1,65 promila alkohola u krvi, izleteo je u krivini u suprotni smer i direktno udario u "fijat pandu", u kojoj je poginuo Jovica M. (67), dok je njegova supruga u kritičnom stanju

Tinejdžer Nenad J. (18) juče je u zoru mortus pijan skrivio stravičan udes u Sokobanji, u kom je poginuo Jovica M. (67), a njegova supruga Vitoslava M. (65) teško je povređena! Nenad je, vozeći "reno klio" sa čak 1,65 promila alkohola u krvi, u oštroj krivini prešao u suprotan smer i direktno udario u "fijat pandu", u kojoj su stradali supružnici.
Jovica je preminuo na putu do bolnice, a Vitoslava je zbrinuta u niškom Kliničkom centru, gde se lekari bore za njen život.

Krv na analizi

Izvor iz istrage kaže da se tragična saobraćajka dogodila u 5.50 u Ulici Prevalac u Sokobanji.

- Jovica i Vitoslava su tog jutra krenuli iz Sokobanje kući u Doljevac, kad je u oštroj krivini na njih direktno naleteo Nenad svojim "renoom klio". Od siline udarca "fijat" se prevrnuo na krov. Policija i Hitna pomoć su brzo stigle i prevezle Jovicu i njegovu suprugu u bolnicu, gde je on podlegao povredama. Tokom uviđaja alko-metar je pokazao da je Nenad imao 1,65 promila alkohola u krvi. Pošto nije imao teže povrede, priveden je, pa mu je uzeta i krv na analizu kako bi se tačno utvrdilo koliko je popio i da li je koristio psihoaktivne supstance - objasnio je naš izvor.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru je naložilo obdukciju tela pokojnog Jovice, a protiv Nenada je podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Međutim, jedan očevidac udesa kazao je policajcima da Nenad nije jedini krivac za nesreću!

- Očevidac je ispričao da su oba automobila prilikom sudara delimično prešla u suprotnu traku. On je izjavio da "reno klio" jeste brzo uleteo u krivinu i malo izleteo iz svoje trake, ali da je i Jovica svojim autom "isekao" krivinu kad su se čeono sudarili. Tužilaštvo je naložilo detaljnu istragu kako bi se tačno utvrdile sve okolnosti nesreće - ispričao je naš sagovornik.

Rođaci supružnika iz Doljevaca nisu hteli da pričaju o tragediji. Kratko su rekli samo da je Vitoslava životno ugrožena i da lekari nisu hteli da daju prognoze o njenom zdravstvenom stanju.

Dobar i vredan

Što se Nenada tiče, on radi u akva-parku u Sokobanji kao konobar. Njegovi poznanici su u šoku zbog tragedije i tvrde da on nije bahat mladić.

- Zaista je dobar i vredan momak i nikad nije pravio probleme u saobraćaju. Pa otac mu je instruktor vožnje... Ne znam šta mu se desilo kobne noći... - rekao je Nenadov poznanik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija