• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

02.09.2020

07:22

SLIKARKA I ĆERKA BIZNISMENA IZ BUDVE automobilom usmrtila Miloša, njegovu verenicu teško povredila, a sada je donesena SKANDALOZNA ODLUKA

Vesti

SLIKARKA I ĆERKA BIZNISMENA IZ BUDVE automobilom usmrtila Miloša, njegovu verenicu teško povredila, a sada je donesena SKANDALOZNA ODLUKA

Podeli vest

Osnovni sud u Kotoru doneo je rešenje o obustavi krivičnog postupka protiv slikarke Emine Adrović, koja je 2018. izazvala nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović iz Srbije, a njegova verenica Snežana Rudinac teško povređena.

- Sud je doneo rešenje o obustavi postupka nakon odustanka Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru - rečeno je za "Blic" u sudu u Kotoru.
Porodica Snežane Rudinac je odlučila da sama nastavi da godin budvansku slikarku.
 

U optužnici koja je bila podignuta navodi se da je optužena Emina Adrović, 18. jula, 45 minuta nakon ponoći u Bečićima, upravljala automobilom "audi", krećući se brzinom od 60 kilometara na sat, na deonici gde je ograničenje 50 kilometara na sat. 


Nezvanično se šuška da je ćerka biznismena vozila brzinom od 120 kilometara na sat kada je naletela na mladi par i tom prilikom ih pokosila.

Foto: facebook

Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac

Iako je bila svesna da može počiniti krivično delo, olako je držala da do toga neće doći ili da će to moći sprečiti, pisalo je u optužnici. Nailazeći na raskrsnicu i pešački prelaz na kom su bili Vukomanović i Rudinac, optužena nije prikočila već je prednjim delom automobila udarila u njih. Vukomanović je zadobio povrede od kojih je ubrzo preminuo dok je Snežana teško povređena.

Adrović je uhapšena dva sata nakon nesreće, a na početku se pisalo da je imala alkohola u krvi, ali ovaj podatak kasnije nije bio u optužnici.

Slikarka je u pritvoru provela mesec dana, nakon čega je uz jemstvo od 200.000 evra puštena da se brani sa slobode. Na početku suđenja izjasnila se da nije kriva.

Podsetimo, Emina je ćerka bivšeg policajca, koji je sagradio luksuzni hotel - dvorac na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom leta je pomagala ocu u vođenju hotela, u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja. Na svom Fejsbuk profilu navela je da je i menadžer hotela.

Snežana Rudinac, dve godine nakon nesreće i dalje je u komi.

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Vodolije treba da se čuvaju lopova, Lav je postao štednjiv, a evo ko ne treba da ulaže novac do kraja godine!

ČETA KONJANIKA - PONOS SRPSKE POLICIJE! Tvin u poseti 3. bataljonu policijske brigade!

UVEK OTPISANI! Pogledajte zašto je Beograd noću lepši od svih drugih gradova na svetu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 3 godine

Sto se cudite, mamine I tatine maze uvek prolaze isto, cika mito je uvek prisutan, MOG brata je crnogorac udario autom sa 110km/sat, Nakon cega mu je cipela odletele 20m na krov naredne kuce, u selu je bilo dozvoljeno 60 Ali je crnogorac javni tuzilac napisao da je jadnicak vozio samo 50, iako je policija napisala 110, a da zlo Bude vece Alkohol u krvi je nestao iako je imao 3,6 promila, s obzirom da zivimo u malom mestu gde svako svakog zna, supruga radi u laboratoriji I ja imam poznanike u policije, neformalno Sam ovo saznao, u drzavi Srbiji, tadasnja jugoslavija, dovoljno je biti crnogorac po rodjenju

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija