• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. N.

07.09.2020

10:10

(FOTO/VIDEO) DRAMA I DALJE TRAJE! RONIOCI ŽANDARMERIJE U POTRAZI ZA SEDMOGODIŠNJOM DEVOJČICOM koja je juče nestala u Tisi! Ispala iz čamca i od tada joj se GUBI SVAKI TRAG!

Vesti

(FOTO/VIDEO) DRAMA I DALJE TRAJE! RONIOCI ŽANDARMERIJE U POTRAZI ZA SEDMOGODIŠNJOM DEVOJČICOM koja je juče nestala u Tisi! Ispala iz čamca i od tada joj se GUBI SVAKI TRAG!

Podeli vest

Timovi ronilčke žandarmerije pretražuju Tisu na plaži kod Bačkog Petrovog Sela gde je juče u reci nestala sedmogodišnja devojčica O. T.

Kako Informer saznaje, ona je juče sa šestogodišnjim bratom sedela u dva crvena čamca na obali i u jednom trenutku se prevrnula kad joj se gubi svaki trag. Meštani i alasi kažu da je Tisa u ovom delu na početku dubine 1,5 metara, potom 6, a zatim naglo počinje dubina od 15 metara, a na nekim mestima i 24 metara.

Foto: informer.rs/V. N.

Ronioci su juče pretraživali ovu ćudljivu reku od 16 do 21 sat, a danas od 9 časova.

"Tisa je reka sa izrazito muljevitim dnom. Stari alasi kažu da Tisa svake godine odnese tri života", kaže Zoltan Varga, meštanin.

Foto: Informer/V. N.

Nestanak O.T. prijavio je njen brat.

Pored policije, na lici mesta je i Hitna pomoć.

BONUS VIDEO:

NAJPONOSNIJA MAMA NA SVETU! Ovaj snimak će vas potpuno raznežiti!

VELIČINA NIJE BITNA! Samo nam je ljubav potrebna!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija