• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.09.2020

13:33

STOJANOVIĆU RAZNESENE NOGE, ZADOBIO TEŠKE POVREDE UNUTRAŠNJIH ORGANA! PREVEZEN U URGENTNI CENTAR! (FOTO/VIDEO)

Vesti

STOJANOVIĆU RAZNESENE NOGE, ZADOBIO TEŠKE POVREDE UNUTRAŠNJIH ORGANA! PREVEZEN U URGENTNI CENTAR! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

U Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu danas oko 12.15 sati došlo je do eksplozije vozila u pokretu, pri čemu su povređene dve osobe - Strahinja Stojanović i jedna ženska osoba stara oko 45 godina

Strahinji Stojanoviću su raznesene noge i ima teške povrede unutrašnjih organa. Povređena je i Kolumbijka koja je bila sa njim u vozilu.

(VIDEO) SAZNAJEMO! U "BMW X 5" SA STRAHINJOM BILA I ŽENSKA OSOBA, EVO O KOME SE RADI!

Podsetimo, bivša mis Marbelje Olac Bilbao povređena je u noći između 10. i 11. avgusta 2018. u eksploziji bombe na Novoj Galenici koja je bila namenjena njenom dečku Strahinji Stojanoviću. Neposredno pre eksplozije Strahinja i Olac su seli u njegov džip, ali je on iznenada izašao iz vozila i otrčao u stan jer je navodno zaboravio telefon. U snažnoj detonaciji Olac je umalo ostala bez nogu.

(FOTO/VIDEO) DETALJI EKSPLOZIJE NA NOVOM BEOGRADU! TEŠKO POVREĐEN STRAHINJA STOJANOVIĆ koji se povezuje sa ubistvom advokata Ognjanovića


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Beograd je i pored svega bezbedan grad..živeo Beograd

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija