• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2020

12:51

SEDAM DANA JEO MRTVOG OCA?! Strava i užas u Glogonjskom ritu, policajci u stanu ZATEKLI GROZAN PRIZOR

Vesti

SEDAM DANA JEO MRTVOG OCA?! Strava i užas u Glogonjskom ritu, policajci u stanu ZATEKLI GROZAN PRIZOR

Podeli vest

Beogradska policija pronašla je juče raskomadan leš muškarca u stanu u Glogonjskom ritu kraj Beograda.

Mislili su da je reč o još jednom slučaju čoveka koji je umro sam, zaboravljen od svih, ali su onda našli i njegovog psihički bolesnog sina koji, otkako je otac umro, nije imao šta da jede, pa je preživeo hraneći se očevim mesom!

Nepodnošljiv smrad

Kako nezvanično saznajemo, prvi nalazi istrage ukazuju da je muškarac mrtav već najmanje sedam dana. Za sada se, međutim, ne zna da li je umro prirodnom smrću ili ga je sin ubio, pa potom jeo. Telo je poslato na Institut za sudsku medicinu, gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti.
Horor u Glogonjskom ritu otkriven je zbog nesnosnog smrada koji se danima širio iz stana. Komšije su zvale policiju i vatrogasce da provere o čemu je reč.
- Smrad je bio jeziv, širio se celom zgradom. Nije moglo da se prođe hodnikom. Pokušali smo da dođemo do komšije koji tu živi sa bolesnim sinom, zvonili smo i lupali, ali niko danima nije otvarao. Na kraju smo zvali policiju i vatrogasce da provale - ispričao je jedan od komšija.
Organi reda ubrzo su stigli i razvalili vrata. Naš izvor iz istrage kaže da u životu nešto groznije nije video.

Foto: Insajder/Novak Đurović

 


- Stan je izgledao kao da je u njemu eksplodirala bomba. Smrdelo je najstrašnije na svetu, a svuda su bili tragovi krvi. U jednoj sobi na krevetu ležalo je raskomadano telo. Mislili smo da je čovek umro sam, da su ga svi zaboravili. Međutim, ubrzo smo pronašli i mlađeg muškarca koji se sakrio kada smo provaljivali vrata. Bio je krvav, delovao je potpuno izgubljeno, sav zapušten i odrpan. Ispostavilo se da je to pokojnikov sin, psihički bolestan momak - kaže naš izvor iz istrage.

Šalju ga u "Lazu"

Policija je ubrzo ustanovila da momak nije umeo sam da ode ni do prodavnice i da je, kada je otac umro, ostao bez hrane, ali nije izašao iz stana.
- Izgleda da je svakog dana kidao komad po komad mrtvog oca i jeo ga. Zbog toga što je jeo sirovo ljudsko meso, hitno je prebačen na Infektivnu kliniku, gde će biti urađeni svi potrebni testovi, a onda će najverovatnije biti smešten na psihijatrijsku kliniku "Laza  Lazarević" u Beogradu - kaže naš sagovornik i dodaje da i ako bi istraga kojim slučajem pokazala da je reč o ubistvu, kanibal neće završiti u zatvoru već na psihijatrijskom lečenju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija