• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

03.10.2020

14:05

Snimak o kojem bruji Srbija: Radnik obezbeđenja GLAVOM NOKAUTIRAO ŽENU ispred prodavnice, otkriveno šta je prethodilo JEZIVOJ SCENI (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Vesti

Snimak o kojem bruji Srbija: Radnik obezbeđenja GLAVOM NOKAUTIRAO ŽENU ispred prodavnice, otkriveno šta je prethodilo JEZIVOJ SCENI (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Podeli vest

Incident ispred prodavnice na Novom Beogradu zaprepastio je javnost!

Snimak brutalnog napada radnika obezbeđenja na ženu ispred jedne prodavnice na Novom Beogradu šokirao je Srbiju, a žrtva ovog zverskog incidenta A. M. (49) za "Blic" je ispričala šta se desilo kobne noći 24. septembra kada je pokušala da pomogne detetu koje je zatekla ispred iste prodavnice.

Nju je, naime, radnik jednog beogradskog obezbeđenja, M.M, divljački udario glavom nakon čega je završila u Urgentnom centru, gde su joj utvrđeni prelom nosa, hematomi na glavi i druge teške telesne povrede. Nakon što primila zverski udarac, ona je pala na beton i izgubila svest. Inače, reč je o ženi koja boluje od epilepsije.

A.M. u izjavi za "Blic" navodi da su fizičke povrede užasne, ali da je od svega gore što psihički još ne može da se oporavi.

- Pored teških telesnih povreda koje sam zadobila, prelom nosa sa dislokacijom, hematomi na glavi i rasečene usne, psihički još uvek ne mogu da se oporavim i ta scena, kao iz nekog lošeg filma, mi se noćima vrti u glavi. Kobne večeri slučajno sam se zadesila ispred prodavnice i prišla sam da pomognem detetu koje je bilo samo. Pitala sam ga gde su mu roditelji, a dete mi je reklo da su u supermarketu i da ih čeka. Na moje pitanje da li želi da ih potražimo, dete je potvrdno odgovorilo i ja sam pokušala sa njim da uđem u supermarket - priča A. M. i dodaje da joj je tada prišao radnik obezbeđenja M.M. i "drsko joj se obratio".

Prema njenim rečima, rekao joj je da brine svoju brigu i ostavi dete.

- Ja sam mu odgovorila da želim samo da pomognem, ali mi je on tada uputio niz pogrdnih reči - kaže A.M.

Dodaje da je "nakon kraće rasprave, radnik obezbeđenja krenuo ka njoj i svom snagom je udario glavom".

- Pala sam i onesvestila se, a kada sam došla svesti pored mene su bili ljudi koji su pokušali da mi pomognu. Završila sam u Urgentnom centru sa teškim telesnim povredama. Te povrede će se sanirati, ali one psihičke koje sam doživela verovatno će ostati za ceo život - rekla je A. M.

Kako je dodala, ona će pravdu potražiti na sudu. 

Ovim povodom se oglasilo i Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

- Izveštaj o povredama nije odmah dostavljen policiji, jer ukoliko se nanesu lake telesne povrede, bez oružja ili nekog predmeta, gonjenje se preduzima po privatnoj tužbi.

Kako je policija od strane oštećene dobila izveštaj o povredama tri dana nakon prijave događaja, tek tada se ustanovilo da se radi o teškoj telesnoj povredi, te je tužilac naložio da se podnese krivična prijava. Osumnjičenom nije određeno zadržavanje - rekli su iz Tužilaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 3 godine

Snimak mi je tesko da pogledam.. Saosecam se sa zrtvom, a toj bitangi nek sudi Bog, narod i nek gleda kako mu majku, cerku, sestru nabadaju glavom.. Izvinjavam se na recniku, jace je od zdravog razuma...

token

pre 3 godine

Lik je pi*ka kad udara zene. ima srece da nije crni pojas karatea inace zavsio bi on u gipsu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija